Antena Meniu Search
x

Vremea 22 noiembrie. Prognoza meteo anunţă zi de iarnă veritabilă

Vremea pe 22 noiembrie este deosebit de rece, cu precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare în multe regiuni ale ţării. În est, prognoza meteo estimează temperaturi care nu vor depăşi zero grade ziua. În Bucureşti, maxima va fi de 3 grade.

Vremea pe 22 noiembrie este deosebit de rece, cu precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare în multe regiuni ale ţării. În est, prognoza meteo estimează temperaturi care nu vor depăşi zero grade ziua. În Bucureşti, maxima va fi de 3 grade.

NOAPTEA DE MIERCURI SPRE JOI: Vremea va fi închisă, cu precipitaţii în mare parte din ţară. În jumătatea de sud-vest va ploua pe arii extinse, izolat moderat cantitativ, iar în prima parte a nopţii în Moldova local va mai ninge slab. În zona montană treptat vor predomina ninsorile, iar spre dimineaţă ploile se vor transforma în lapoviţă şi izolat ninsoare şi în regiunile sudice. Izolat vor fi condiţii de polei sau gheţuş. Temperaturile minime se vor încadra între -6 şi 5 grade.

Vremea 22 noiembrie în ţară

Joi, vremea va fi deosebit de rece în regiunile extracarpatice, iar în restul ţării valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale în ultima decadă a lunii noiembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între -3... -2 grade în jumătatea de nord a Moldovei şi 6... 8 grade în regiunile vestice. Minimele termice vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade, mai scăzute în Moldova, estimează prognoza meteo. Cerul va fi noros, cu intervale de înseninare în cursul nopţii local în estul teritoriului. Se vor semnala precipitaţii mixte în Oltenia şi pe spaţii mici în Muntenia şi în estul Transilvaniei, iar în Banat, Crişana, Maramureş, vestul Transilvaniei şi sudul Dobrogei vor predomina ploile.

Pe acelaşi subiect

În zona montană vor fi precipitaţii mixte, iar pe creste ninsori. Izolat vor fi condiţii de polei sau gheţuş. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în prima parte a zilei în sud-est, cu viteze mai mari pe litoral, unde rafalele vor atinge 55... 65 km/h. Pe arii restrânse, mai ales noaptea, se va semnala ceaţă, asociată izolat cu depunere de chiciură. Presiunea atmosferica va creşte la valori de regim baric distinct anticiclonic.

Harta furnizată de ANM cu vremea pe 22 noiembrie

Precipitaţiile încetează vineri, dar va fi ger

În Capitală, vremea va fi deosebit rece în regiunile extracarpatice în ziua vineri, transmite ANM. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale în această perioadă din an, noaptea devenind rece în zonele centrale. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade în Moldova şi 9...10 grade în Banat, Crişana şi sud-vestul Transilvaniei. Minimele termice vor fi cuprinse în general între -10 şi 2 grade, cu cele mai mici valori în Moldova şi estul Transilvaniei. Cerul va fi parţial noros, iar probabilitatea pentru precipitaţii va fi foarte redusă.

Prognoza meteo pentru Bucureşti pe 21 noiembrie

Vremea va fi deosebit de rece, cu cerul noros. În primele ore ale zilei, vor fi posibile precipitaţii mixte, slabe, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă în jurul valorii de -1 grad. Presiunea atmosferica va creşte la o valoare notabil mai mare decât cea normală.

Cum va fi joi la munte

Cerul va fi noros şi vor cădea precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare pe creste şi mixte în rest mixte, iar pe creste ninsori. Pe spaţii mici, se va forma polei. Vântul va sufla slab şi moderat, iar regimul termic nu se va modifica semnificativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Vremea » Vremea 22 noiembrie. Prognoza meteo anunţă zi de iarnă veritabilă