Antena Meniu Search
x

Vremea 23 aprilie. O zi ploioasă şi răcoroasă în majoritatea regiunilor

Noaptea de joi spre vineri va începe cu înnorări accentuate în zonele de nord și nord-vest, iar în a doua parte a nopții acestea se vor extinde și în restul țării, cu ploi ce vor avea caracter de aversă în Maramureș, Crișana și local în Transilvania și Moldova.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 22.04.2021, 16:41

La noapte, vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane înalte şi, trecãtor, în Moldova. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade.

Vremea 23 aprilie în țară

Vineri, vremea va deveni răcoroasă în majoritatea zonelor, cu excepția regiunilor sudice, unde temperaturile se vor menține apropiate de normale, cu valori între 10 și 21 de grade. Minimele se vor situa între -4 și 9 grade.  

Cerul va fi temporar noros şi, mai ales în cursul zilei, va ploua local în jumãtatea de est a ţãrii şi izolat în rest. Aversele vor fi însoţite şi de descãrcãri electrice, iar la altitudini înalte se vor semnala precipitaţii mixte. Spre sfârșitul zilei în depresiunile din Transilvania se va produce chiar și brumã.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo din 23 aprilie 2021, în țară

Vremea 23 aprilie în Capitală

Bucureștenii vor avea parte de ploi slabe la începutul zilei, când vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va cuprinsă între 8 și 10 grade celsius.

În restul zilei, vremea va fi normală din punct de vedere termic, cu maxime între 19-20 de grade. 

Cerul va fi temporar noros şi vor fi ploi slabe, de scurtã duratã şi, posibil, descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificãri, pe parcursul zilei, apoi va deveni în general slab. 

Prognoza meteo din 23 aprilie 2021, în București

Vremea 23 aprilie la munte

La munte cerul va fi temporar noros și pe timpul zilei va ploua local în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali. În restul zonei montane, ploile vor avea caracter izolat-

Vor fi mai ales averse, posibil însoţite şi de descãrcãri electrice. În zona înaltã, se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificãri mai ales pe creste. Valorile termice vor fi în scãdere uşoarã.

Prognoza meteo din 23 aprilie 2021, la munte

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 23 aprilie. O zi ploioasă şi răcoroasă în majoritatea regiunilor