Antena Meniu Search
x

Vremea 23 august - 20 septembrie 2021. Meteorologii au anunțat când apar primele semne de toamnă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 23 august - 20 septembrie 2021. Potrivit specialiştilor, temperaturile se vor menține ridicate și săptămâna viitoare, urmând ca vremea să se răcească uşor spre sfârşitul lunii august.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.08.2021, 11:01

Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă în toate regiunile țării, anunță reprezentanții ANM, care au publicat prognoza pe patru săptămâni, intervalul 23 august - 20 septembrie. 

Potrivit meteorologilor, primele semne de toamnă îşi fac apariţia din 6 septembrie, când revin ploile.

Harta precipitaţiilor pentru săptămâna viitoare

Prognoza meteo 2 - 9 august 2021

Pe acelaşi subiect

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sudice și sud-vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Vremea 23 - 30 august 2021

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în extremitatea de nord, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo 30 august - 6 septembrie 2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea 6 - 13 septembrie 2021

Temperaturile medii se vor situa în limitele climatologice ale perioadei, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 13 - 20 septembrie 2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general excedentar în regiunile sudice, sud-estice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Vremea 23 august - 20 septembrie 2021. Meteorologii au anunțat când apar primele semne de toamnă