Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 23 martie 2022. Primăvara își intră în drepturi, temperaturi maxime de 19 grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 23 martie 2022.

de Redactia Observator

la 22.03.2022, 15:39

În noaptea de marți spre miercuri cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane cu rafale de peste 55...60 km/h, dar în primele ore și în sud-estul teritoriului. Temperaturile minime se vor încadra în general între -3 și 3 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile intramontane spre -7 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest până la 6...8 grade. Vor fi condiții de ceață, iar pe alocuri, în special în nordul și centrul țării, se va produce brumă.

Cum va fi vremea miercuri 23 martie 2022

Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane cu rafale de peste 55...60 km/h, dar în primele ore și în sud-estul teritoriului. Temperaturile minime se vor încadra în general între -3 și 3 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile intramontane spre -7 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest până la 6...8 grade. Vor fi condiții de ceață, iar pe alocuri, în special în nordul și centrul țării, se va produce brumă.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat pe parcursul zilei și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 14...15 grade, iar cea minimă de 0...2 grade, mai scăzută în zona periurbană, spre -2 grade. Presiunea atmosferică va scădea ușor.

Vremea la munte

Vremea va fi frumoasă, cu cerul mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură. Valorile termice, în ușoară creștere față de intervalul anterior, se vor situa în jurul celor specifice datei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea 23 martie 2022. Primăvara își intră în drepturi, temperaturi maxime de 19 grade Celsius