Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 27 mai 2022. Temperaturi maxime de 31 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 27 mai 2022.

de Redactia Observator

la 26.05.2022, 15:22

Vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, după-amiaza și seara pe suprafețe mici, cu o probabilitate mai mare în extremitatea de sud-est a teritoriului și la munte, iar noaptea local în vest și izolat în nord și în centru. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în regiunile nordice și pe arii restrânse în cele estice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, iar cele minime între 6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Spre sfârșitul intervalului, în Dobrogea și Bărăgan, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 13...16 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Cerul va fi variabil, dar după-amiaza și noaptea, pe arii restrânse vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe parcursul zilei în Carpații Orientali și în Munții Apuseni, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Valorile termice vor crește ușor față de intervalul anterior.

Vremea pe litoral

Vremea va fi relativ caldă, cu maxime cuprinse între 21 și 23 de grade, iar cele minime se vor situa între 15 și 17 grade. Cerul va fi variabil, temporar noros după-amiaza când, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare după-amiaza și seara. Noaptea vor fi condiții de ceață. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 15 și 20 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea 27 mai 2022. Temperaturi maxime de 31 de grade Celsius