Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 27 martie 2022. Diferențe mari de temperatură între nordul și sudul țării. Maxime de 22 de grade Celsius

de Redactia Observator

la 26.03.2022, 15:32

Podul Minciunilor din Sibiu
Vremea 27 martie 2022. Diferențe mari de temperatură între nordul și sudul țării. Maxime de 22 de grade Celsius - Shutterstock (imagine ilustrativă)

În noaptea de sâmbătă spre duminică cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nordice, estice și centrale, iar în Maramureș, nordul Moldovei și al Transilvaniei cu totul izolat va ploua. În masivele nordice ale Carpaților Orientali vor fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări la altitudini mari în special în Carpații Meridionali și de Curbură, unde vor fi rafale de 80...90 km/h, dar și în Moldova cu viteze în general de 40...50 km/h. În restul teritoriului vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -3 și 8 grade. Se va produce brumă pe suprafețe restrânse, cu o probabilitate mai ridicată în centrul țării.

Cum va fi vremea duminica 27 martie 2022

Vremea se va menține caldă pentru această dată în regiunile sudice și sud-vestice, dar în restul teritoriului, valorile termice, cu precădere cele din cursul nopții, vor deveni local mai coborâte față de normele specifice pentru ultima decadă a lunii martie. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe parcursul zilei în regiunile estice, pe arii restrânse cu viteze în general de 40...50 km/h, dar și în zona montană înaltă unde vor mai fi rafale de 80...90 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 7...8 grade în nordul Moldovei și 22 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi de la -10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei până la 5...6 grade în Dealurile de Vest. Noaptea, local în nord și centru și izolat în rest se va produce brumă.

Prognoza meteo București

Vremea va fi frumoasă și caldă pentru ultima decadă a lunii martie. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 1...4 grade.

Vremea la munte

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe parcursul zilei pe crestele montane unde vor mai fi rafale de 80...90 km/h. Valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă mai ales în masivele nordice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 27 martie 2022. Diferențe mari de temperatură între nordul și sudul țării. Maxime de 22 de grade Celsius