Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto Vremea 27 septembrie 2021. O ultimă zi cu temperaturi de vară

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 27 septembrie 2021. Vremea se va menține caldă pentru această dată calendaristică în vestul, centrul și sud-vestul României.

De Redactia Observator la 26.09.2021, 17:07

În noaptea de duminică spre luni se va înnora în cea mai mare parte a Moldovei unde, izolat, vor fi condiții de ploaie slabă sau burniță, iar în rest se va menține mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade. Pe arii restrânse, în special în centrul țării, se va semnala ceață.

Vremea luni 27 septembrie 2021

Vremea se va menține caldă pentru această dată în vestul, centrul și sud-vestul țării, dar se va răci în est și sud-est, unde valorile termice se vor situa în jurul normelor perioadei. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales în vest și sud-vest, iar izolat vor fi ploi slabe, trecătoare. Seara și noaptea, înnorările se vor accentua treptat în aproape toată țara, iar local în Banat, Oltenia și Crișana, pe arii restrânse în Transilvania și Muntenia și izolat în rest, vor fi averse și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu ușoare intensificări în regiunile sudice și la munte, iar noaptea și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16...18 grade în nordul Moldovei și 26...27 de grade în regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 15 grade. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, se va semnala ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, când vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24...26 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă și relativ normală termică. Valorile termice vor fi în scădere față de intervlul anterior, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 20 de grade, iar cele minime între 10 și 14 grade. Cerul va avea înnorări temporare, mai ales seara și noaptea, când vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperatura apei mării va fi de 15...17 grade.

Vremea la munte

Vremea se va menține relativ caldă pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a zonei montane. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări în Carpații Orientali unde vor fi posibile izolat ploi slabe sau burniță. Începând de seara, aria de nebulozitate se va extinde și va ploua moderat cantitativ (vor fi mai ales averse, izolat însoțite de descărcări electrice) în Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali, în timp ce în restul zonei ploi slabe vor fi pe arii restrânse. La altitudini de peste 1400 m, dar și în depresiuni, plafonul jos de nori sau ceața vor determina temporar scăderea semnificativă a vizibilității. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la altitudini mari, în special în a doua parte a intervalului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Vremea 27 septembrie 2021. O ultimă zi cu temperaturi de vară

Breaking News

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România,...

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România, contrazise de FRONTEX