Antena Meniu Search
x

Vremea 28 martie 2022. Cer senin și temperaturi de primăvară, cu maxime de 20 de grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 28 martie 2022.

de Redactia Observator

la 27.03.2022, 15:46

flori de primăvară
Vremea 28 martie 2022. Cer senin și temperaturi de primăvară, cu maxime de 20 de grade Celsius - Shutterstock

În noaptea de duminică spre luni cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, pe arii restrânse cu unele intensificări în sudul țării și în zona montană înaltă. Temperaturile minime mai coborâte față de noaptea precedentă, se vor situa între -6 și 5 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, până spre -9 grade. Local în nord, nord-est și centru și izolat în rest se va produce brumă.

Cum va fi vremea luni 28 martie 2022

Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, local cu unele intensificări în Carpații Orientali, iar trecător și în Moldova, pe litoral și în Deltă. Temperaturile maxime mai ridicate decât în ziua precedentă, îndeosebi în regiunile estice, se vor situa, în general, între 10 și 20 de grade, iar cele minime între -4 și 5 grade, cu valori mai coborâte în depresiuni spre -7 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest până la 7 grade. În a doua parte a nopții, se va  produce brumă local în Transilvania și izolat în celelalte regiuni.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade și cea minimă va fi de 4...5 grade, mai scăzută în zona periferică spre 0 grade.

Vremea la munte

Vremea va fi predominant frumoasă, cu cerul variabil spre senin. Vântul va avea unele intensificări pe creste, cu precădere ale Carpaților Orientali, iar pe treptele mai joase ale zonei montane va sufla în general moderat. Valorile temice, îndeosebi cele diurne, vor fi în ușoară creștere față de intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Vremea » Vremea 28 martie 2022. Cer senin și temperaturi de primăvară, cu maxime de 20 de grade Celsius