Antena Meniu Search
x

Vremea 2 mai. Nu scăpăm de ploi, temperaturile sunt în creştere

Vremea va fi în general frumoasă, însă nu scăpăm de ploi. Maximele se vor încadra între 14 grade în nordul extrem al litoralului şi 23 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime, în general, între 0 şi 10 grade.

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 15:01

Vremea 2 mai. Nu scăpăm de ploi, temperaturile sunt în creştere - Shutterstock

La noapte, cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe, mai ales la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, unde vor fi condiţii de brumă şi 11 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral. În zonele joase, pe suprafeţe mici, vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea 2 mai în ţară 

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi pe arii restrânse ploi de scurtă durată şi posibil descărcări electrice, îndeosebi după-amiaza şi seara şi cu precădere în regiunile vestice, nordice, centrale, precum şi la munte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua în sudul Banatului, unde se vor atinge viteze în general de 55...65 km/h, iar pe alocuri şi la viteze mai mici şi în Oltenia. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în nordul extrem al litoralului şi 23 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime, în general, între 0 şi 10 grade, cu cele mai mici valori în estul Transilvaniei, unde va fi posibil sã se formeze brumă. În zonele joase de relief, noaptea, izolat se va semnala ceaţă. Presiunea atmosferică va scădea în prima parte a intervalului.

Pe acelaşi subiect

Vremea 2 mai în Capitală 

La noapte, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 7...8 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre 4 grade.

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi la începutul nopţii. Vântul va sufla moderat, iar la rafală se vor atinge viteze de până la 35...40 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 5...7 grade. Presiunea atmosferică va scădea în prima parte a intervalului.

Vremea 2 mai la munte

Vremea va fi apropiatã de normalul termic al acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza şi seara, când se vor semnala averse slabe şi, posibil, descărcări electrice local în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Munţii Banatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Vremea 2 mai. Nu scăpăm de ploi, temperaturile sunt în creştere