Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 3 martie 2022. Ninsori în Transilvania, Moldova și la munte

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 3 martie 2022.

de Redactia Observator

la 02.03.2022, 17:43

În noaptea de miercuri spre joi cerul va avea temporar înnorări și se vor semnala precipitații local la munte și în nord-est și doar pe alocuri în rest, cu o probabilitate mai mare în centru și în sud-est. Acestea vor fi sub formă de ninsoare în zonele montane, predominant ninsori în Transilvania și Moldova și mixte în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, la altitudini mari, dar pe arii restrânse, temporar și în est și sud-est. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între -6 și 0 grade.

Cum va fi vremea joi, 3 martie 2022

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru începutul lunii martie. Cerul va fi temporar noros și vor fi precipitații slabe în nordul, centrul și estul teritoriului și doar izolat în rest. La munte va ninge, în Transilvania și în jumătatea nordică a Moldovei vor predomina ninsorile, iar în celelalte regiuni vor fi mai ales ploi. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări ziua în est, în extremitatea de sud-vest și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime se vor situa în general între -5 și 0 grade. Presiunea atmosferică va fi ușor variabilă.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru începutul lunii martie. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -4...-1 grad. Presiunea atmosferică va fi ușor variabilă.

Vremea la munte

Cerul va fi temporar noros și pe arii relativ extinse va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei, cu precădere la altitudinile mari ale Carpaților Meridionali și de Curbură. Valorile termice nu se vor modifica semnificativ față de cele din intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Vremea 3 martie 2022. Ninsori în Transilvania, Moldova și la munte