Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 30 decembrie 2021. Prognoza meteo pe regiuni, în București și la munte

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 30 decembrie 2021.

de Redactia Observator

la 29.12.2021, 15:35

Vremea se va menține predominant închisă și temporar se vor semnala precipitatii în sudul țării, local în vest, pe arii restrânse în centru și cu totul izolat în rest. Acestea vor fi sub formă de ploaie, în Oltenia și Muntenia trecător se va semnala și lapoviță sau ninsoare, iar la munte, în special în zona înaltă, vor predomina ninsorile. În regiunile sud-estice local vor fi depuneri de polei, cu o probabilitate mai mare în zona joasă a județelor din centrul, nordul și nord-estul Munteniei, precum și în sudul Moldovei și nordul Dobrogei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -6 și 4 grade. Pe alocuri se va forma ceață.

Cum va fi vremea pe 30 decembrie 2021

Vremea va fi în general închisă. Temporar va ploua slab, la începutul intervalului local în sud-est, iar mai ales spre seară și noaptea în vest, nord-vest și izolat în rest. La munte și trecător în nordul teritoriului vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari va ninge și vântul se va intensifica treptat, astfel că rafalele vor depăși 60...70 km/h viscolind ninsoarea. Pe alocuri vor mai fi condiții de polei. În celelalte regiuni vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 8 grade, cu valori mai coborâte până spre -2 grade în Moldova, iar cele minime, în general, între -3 și 2 grade. Cu precădere dimineața și noaptea, pe areale relativ restrânse, se va forma ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi în general închisă și trecător va ploua slab, cu precădere în prima parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă în jur de -1 grad. Mai ales pe parcursul nopții se va forma ceață.

Vremea la munte

Vremea va fi în general închisă. Temporar, spre seară și noaptea vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari va ninge și vântul se va intensifica treptat, astfel că rafalele vor depăși 60...70 km/h viscolind ninsoarea. Valorile termice nu vor varia semnificativ.

Cum va fi vremea în Europa

În Peninsula Iberică și Italică, vremea va fi în general frumoasă, iar cerul va fi variabil. În restul continentului, vor fi înnorări și precipitații predominant sub formă de ploaie în vest, centru și sud-est și lapoviță și ninsoare în nord și în est. Vântul va avea intensificări în regiunile nord-vestice, local în cele central-vestice, sud-estice și în cele învecinate Mării Baltice și izolat în rest. Temperaturile vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă în nordul, centrul și estul Europei, iar în rest, nu se vor modifica semnificativ. În zonele joase de relief, pe suprafețe mici va fi ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Vremea 30 decembrie 2021. Prognoza meteo pe regiuni, în București și la munte