Antena Meniu Search
x

Vremea 4 - 30 martie 2020. ANM a anunţat prognoza meteo în prima lună de primăvară

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 4 - 30 martie 2020.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.03.2020, 12:24

Vreme caldă în martie
Vremea 4 - 30 martie 2020. ANM a anunţat prognoza meteo în prima lună de primăvară - istockphoto.com
  • ANM a emis prognoza lunii martie 2020.
  • Temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei.

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 4 - 30 martie2020.

Meteorologii de la ANM au emis estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 4 - 30 martie 2020.

Vremea 4 - 9 martie 2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile estice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și local în cele centrale iar în sud și sud-est va fi deficitar. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Prognoza meteo 9 - 16 martie 2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale ale periodei în rest.

Vremea 16 februarie - 23 martie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Excepție vor face regiunile nord-estice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo 23 - 30 martie 2020

Valorile termice estimate pentru această perioadă vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile intracarpatice și local în cele sud-vestice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, potrivit ANM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea 4 - 30 martie 2020. ANM a anunţat prognoza meteo în prima lună de primăvară