Antena Meniu Search
x

Vremea 4 februarie - 4 martie 2019. ANM a anunţat prognoza meteo în primele zile de primăvară

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 4 februarie - 4 martie 2019. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în primele zile de primăvară.  

Vremea 4 februarie - 4 martie 2019. ANM a anunţat prognoza meteo în primele zile de primăvară - Pixabay

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 4 februarie - 4 martie 2019. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în primele zile de primăvară.  

Potrivit meteorologilor ANM, vremea în ultima lună de iarnă va fi mai caldă decât normalul perioadei, mai ales în sud-estul ţării. 

Pentru primele zile de primăcară, specialiştii spun că temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 4 - 11 februarie 2019

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țării, abatere termică pozitivă ce va fi mai accentuată în regiunile centrale și sudice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în sud-vestul țării și în general deficitar în regiunile centrale, nordice și nord-vestice. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vremea 11 - 18 februarie 2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni în regiunile centrale, vestice și nordvestice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi ușor deficitare în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo 18 - 25 februarie 2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele specifice perioadei în nord-estul țării și la munte, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile estice și sud-estice, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Vremea 25 februarie - 4 martie 2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile nord-vestice, potrivit meteorologilor ANM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 4 februarie - 4 martie 2019. ANM a anunţat prognoza meteo în primele zile de primăvară