Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 5 aprilie 2022. Se încălzește în mare parte din țară, maxime de 19 grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 5 aprilie 2022.

de Redactia Observator

la 04.04.2022, 15:29

În noaptea de luni spre marție vremea va fi deosebit de rece și se va produce brumă în jumătatea de nord a țării și local în rest, iar pe alocuri și îngheț la sol. Temperaturile minime se vor situa, în general, între -8 și 3 grade. Cerul va fi variabil în regiunile nordice, unde, cu totul izolat la munte se pot semnala precipitații slabe, predominant ninsori, dar în restul teritoriului va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în nordul Carpaților Orientali, la altitudini mari, unde rafalele vor depăși 70...80 km/h, iar izolat și la viteze mai mici în Crișana, Maramureș și Transilvania. Pe suprafețe mici vor fi condiții de ceață.

Cum va fi vremea marți, pe 5 aprilie 2022

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi semnificativ în mare parte din țară, valorile termice situându-se în jurul celor normale datei în regiunile sudice. În nord-vest și nord, iar în a doua parte a intervalului și în centru și nord-est, vor fi unele înnorări și pe suprafețe mici precipitații slabe sub formă de ploaie, iar în zonele montane aferente, la altitudini mari, ninsori și lapoviță. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va avea intensificări susținute în Carpații Orientali, în special la altitudini mari unde rafalele vor depăși 80 km/h, dar local și temporar și în restul masivelor montane și cu viteze mai mici, pe parcursul zilei, în zonele joase din nord-vest, nord, centru și est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade. Izolat vor fi condiții de ceață, iar mai ales în depresiuni, de brumă.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi, valorile termice devenind normale pentru această perioadă din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 2...4 grade, posibil ușor mai scăzută în zona periferică.

Vremea la munte

Vremea se va încălzi față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în nordul Carpaților Orientali, unde, în a doua parte a intervalului, se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări susținute în Carpații Orientali, în special la altitudini mari, unde rafalele vor depăși 80 km/h, dar local și temporar și în restul masivelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Vremea » Vremea 5 aprilie 2022. Se încălzește în mare parte din țară, maxime de 19 grade Celsius