Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea 5 septembrie. Temperaturile sunt în uşoară creştere faţă de ziua precedentă

Vremea este în uşoară creştere faţă de ziua anterioară, însă în majoritatea regiunilor se vor menţine în general mai mici faţă de normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Iată prognoza meteo pentru 5 septembrie.

de Redactia Observator

la 04.09.2022 , 14:57

Vremea 5 septembrie. Temperaturile sunt în uşoară creştere faţă de ziua precedentă - Shutterstock

La noapte, cerul va fi temporar noros şi izolat va ploua slab îndeosebi în zona montanã, dar posibil şi în extremitatea de sud-est. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri în zona costierã a Dobrogei. Temperaturile minime vor fi în general apropiate de mediile climatologice şi vor fi cuprinse între 6...8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 16...17 grade pe litoral. Pe arii restrânse, spre dimineaţã, cu precãdere în centrul ţãrii va fi ceaţã.

Vremea 5 septembrie în ţară

Valorile termice diurne vor fi în creştere uşoarã faţã de ziua anterioarã, însã în majoritatea regiunilor se vor menţine în general mai mici faţã de normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi averse slabe, local la munte, pe arii restrânse în Transilvania şi izolat în rest, cu precãdere la deal. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 19 şi 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 şi 16 grade, mai scãzute în zonele depresionare spre 5 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã. Presiunea atmosferică va fluctua nesemnificativ in preajma normalului baric.

Articolul continuă după reclamă

Vremea 5 septembrie în Capitală

Pe acelaşi subiect

La noapte, valorile termice vor fi uşor mai mici faţã de normele perioadei, cu o minimã de 11...13 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat.

Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obişnuit în aceastã perioadã. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 12...14 grade. Presiunea atmosferică va fi stationara, la valori ridicate.

Vremea 5 septembrie pe litoral

Vremea va fi rãcoroasã, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 20 şi 24 de grade şi minime între 12 şi 16 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri trecãtoare în prima parte a intervalului. Temperatura apei mãrii va avea valori de 22.. 24 de grade.

Vremea 5 septembrie la munte

Cerul va fi temporar noros şi local vor fi ploi slabe de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat. Valorile termice vor fi în creştere uşoarã faţã de ziua anterioarã, dar se vor menţine mai mici faţã de normalul perioadei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Vremea » Vremea 5 septembrie. Temperaturile sunt în uşoară creştere faţă de ziua precedentă