Antena Meniu Search
x

Vremea pe 6 decembrie. Temperaturile sunt în creştere

Vremea pe 6 decembrie 2019 trece printr-un proces de încălzire. Prognoza meteo arată că maximele urcă până la 10 grade, în timp ce minimele zilei vor coborî la minus 8 grade Celsius.

de Redactia Observator

la 05.12.2019, 16:01

Tineri se plimbă pe o stradă, pe o vreme cu soare, în decembrie
Vremea pe 6 decembrie 2019 se încălzeşte faţă de zilele precedente - Observator

Principalele date meteo ale zilei:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea pe 6 decembrie în ţară

Prognoza meteo pentru vineri arată că vremea se încălzeşte faţă de zilele precedente, dar, dimineaţa, va fi în continuare rece. Noaptea, în jumătatea de vest a ţării, izolat, sunt condiţii să plouă slab pe spaţii mici. Temperaturile minime ale zilei sunt cuprinse între minus 8 şi 4 grade, mai scăzute chiar în zonele de depresiuni din Transilvania. Ziua, maximele urcă de la 2 la 10 grade Celsius, mai scăzute în partea centrală a ţării şi mai ridicate în Dealurile Subcarpatice. În regiunile de câmpie, noaptea şi dimineaţa va fi ceaţă. Presiunea atmosferică e în scădere, în timp ce vântul va sufla slab şi moderat, doar în zonele montane de înaltă altitudine înregistrându-se unele intensificări.

Prognoza meteo pentru Bucureşti

Sâmbătă, în Capitală, vremea va fi mai caldă faţă de primele zile de decembrie. Doar la primele ore ale zilei va fi frig, minimele fiind de minus 3 sau minus 2 grade, cele mai scăzute temperaturi fiind în zona preorăşenească. Ziua vor fi maxime de 7 - 8 grade Celsius, cu cer variabil şi vânt care va sufla slab. Presiunea atmosferică în Bucureşti este în scădere.

NOTĂ: Acest articol a fost creat cu informaţiile furnizate redacţiei Observator de către Administraţia Naţională de Meteorologie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea pe 6 decembrie. Temperaturile sunt în creştere