Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 6 iunie 2022. Temperaturi maxime de 31 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 6 iunie 2022.

de Redactia Observator

la 05.06.2022, 16:46

Valorile termice diurne, în scădere față de ziua precedentă în regiunile sudice și sud-estice, dar și în ușoară creștere în rest, se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice pentru această dată. Pe parcursul zilei, în sud-est și pe arii restrânse la munte și în sud vor mai fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, cu viteze de 45...55 km/h. În Dobrogea cantitățile de apă pot fi mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Temperaturile maxime se vor încadra între 21...22 de grade pe litoral și 31 de grade, izolat în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor situa în general între 7 și 17 grade.

Prognoza meteo București

Vremea va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, dar probabilitatea de ploaie va diminua treptat. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în primele ore. Valorile termice vor fi ușor mai scăzute decât în intervalul anterior, astfel că maxima va atinge 27...29 de grade, iar minima va fi de 13...16 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei, când pe arii restrânse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Valorile termice nu vor varia semnificativ față de intervalul anterior.

Vremea pe litoral

Vremea se va menține în general instabilă și se va răci față de intervalul precedent. Cerul va prezenta înnorări temporare și vor fi averse și  descărcări electrice. Izolat cantitățile vor fi mai însemnate. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare - cu rafale de 45 - 55 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 23 de grade, iar cele minime vor fi de 17...18 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 18 și 21 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 6 iunie 2022. Temperaturi maxime de 31 de grade Celsius