Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 6 septembrie 2022. Toamna își intră în drepturi, temperaturile maxime nu vor depăși 26 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 6 septembrie 2022.

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 17:37

În vestul și sud-vestul țării valorile termice se vor situa în jurul celor normale în prima decadă a lunii septembrie, însă în restul teritoriului vremea va fi încă răcoroasă, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi slabe de scurtă durată, local în zonele de munte și pe arii mai restrânse în rest, cu o probabilitatea mai mare în zona deluroasă din sud, în centru și în nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 16 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile intramontane spre 4...5 grade. Izolat, dimineața și noaptea, se va semnala ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va fi relativ răcoroasă. Cerul va fi temporar noros, iar mai ales dimineața vor mai fi condiții pentru ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă de 11...14 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Cerul va fi temporar noros și local va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile de temperatură vor fi apropiate față de cele din intervalul precedent.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și noaptea favorabile ploilor slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 25 de grade, iar cele minime vor fi de 15...16 grade. Temperatura apei mării va avea valori de 22...24 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 6 septembrie 2022. Toamna își intră în drepturi, temperaturile maxime nu vor depăși 26 de grade Celsius