Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 9 iulie 2022. Șanse de ploaie, dar și condiții de grindină

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 9 iulie 2022.

de Redactia Observator

la 08.07.2022, 16:00

Vremea va fi călduroasă în sud-est și în general normală termic în restul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, mai ales după-amiaza și seara, în zonele montane și submontane, local în sud-vest și centru și pe arii mai restrânse în rest. Cantitățile de apă vor depăși pe areale mici 20...25 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua, rafale de 45...55 km/h, în Moldova, Dobrogea, jumătatea de est a Munteniei și pe alocuri în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade, iar cele minime între 9 și 21 de grade.

Prognoza meteo București

Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în partea a doua a intervalului, dar probabilitate redusă pentru fenomene specifice instabilității atmosferice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 30...32 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, mai ales după-amiaza și seara. Cantitățile de apă vor depăși pe areale mici 20...25 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Valorile termice nu vor avea variații semnificative.

Vremea pe litoral

Vremea va fi caldă. Cerul va avea înnorări spre seară, când, trecător, vor fi posibile averse și descărcări electrice.  Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare (rafale în general de 40 -50 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 30 de grade, iar cele minime vor fi de 20 ... 21 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 24 și 26 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 9 iulie 2022. Șanse de ploaie, dar și condiții de grindină