Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 8 iulie 2022. Se încălzește iar, temperaturile maxime ating 32 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 8 iulie 2022.

de Redactia Observator

la 07.07.2022, 15:25

Vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiată de normalul termic, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 32 de grade. În jumătatea de vest a țării, local la munte și pe arii restrânse în rest, cu probabilitate mai mare în sud, vor fi înnorări temporar accentuate și averse însoțite și de descărcări electrice. Pe spații mici, cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est și sud-est, dar și de scurtă durată în timpul ploilor. Minimele termice se vor încadra între 9 grade în depresiuni și 21 de grade pe litoral. Presiunea atmosferică va fluctua nesemnificativ la valori joase, de regim slab ciclonic.

Prognoza meteo București

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și vor mai fi condiții pentru ploi slabe, trecătoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15...17 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi apropiată de normalul termic. În Carpații Occidentali și Meridionali și pe arii restrânse în restul zonei, vor fi înnorări temporar accentuate și averse, însoțite și de descărcări electrice. Pe spații mici, cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor.

Vremea pe litoral

Vremea va fi relativ normală termic. Cerul va avea înnorări temporare și trecător, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua, dar și asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 19 și 21 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 și 26 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 8 iulie 2022. Se încălzește iar, temperaturile maxime ating 32 de grade Celsius