Antena Meniu Search
x

Vremea în Bucureşti pe 27 aprilie. Meteorologii ANM anunţă furtună în Capitală

Vremea în Bucureşti pe 27 aprilie va fi instabilă, iar meteorologii de la ANM anunţă furtună pentru după-amiază. În weekend însă, temperaturile vor creşte simţitor.

Vremea furtunoasă în Bucureşti pe 27 aprilie
Vremea în Bucureşti pe 27 aprilie este instabilă, iar meteorologii ANM anunţă furtună - pixabay.com

Vremea în Bucureşti pe 27 aprilie va fi instabilă, iar meteorologii de la ANM anunţă furtună pentru după-amiază. În weekend însă, temperaturile vor creşte simţitor.

În Capitală, în noaptea de joi spre vineri, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Prognoza meteo anunţă o temperatura minimă de 12...14 grade.

Vremea în Bucureşti pe 27 aprilie

Valorile termice vor marca o scădere uşoară, însă vor fi în continuare cu mult mai ridicate decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza când se vor semnala averse, intensificări de scurtă durată ale vântului şi posibil descărcări electrice. Conform ANM, temperatura maximă va fi de 26...28 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade.

Pe acelaşi subiect

Presiunea atmosferica va creşte până în apropierea valorii normale.

Prognoza meteo pe 28 aprilie în Capitală

Vremea se va menţine deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 9...11 grade.

Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Prognoza meteo pe 29 aprilie în Bucureşti

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 8...9 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Vremea în Bucureşti pe 27 aprilie. Meteorologii ANM anunţă furtună în Capitală