Antena Meniu Search
x

Vremea de Crăciun 2018. Meteorologii anunţă schimbări semnificative faţă de începutul lui decembrie

Vremea de Crăciun vine cu schimbări semnificative faţă de începutul lunii decembrie 2018. Prognoza meteo făcută de specialiştii britanici indică o încălzire a vremii la nivelul întregii ţări. Temperatura maximă a zilei va fi chiar de 11 grade Celsius.

Vremea de Crăciun vine cu schimbări semnificative faţă de începutul lunii decembrie 2018. Prognoza meteo făcută de specialiştii britanici indică o încălzire a vremii la nivelul întregii ţări. Temperatura maximă a zilei va fi chiar de 11 grade Celsius.

Conform estimării meteorologilor britanici, vremea va fi caldă în prima zi de Crăciun, apoi, în următoarele două zile, temperaturile vor fi mai scăzute, dar, în cea mai mare parte a ţării vor fi pozitive.

Vremea de Crăciun 2018. Prognoza meteo pe 25 decembrie

Marţi, pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, temperaturile vor fi mai degrabă de primăvară timpurie, arată estimarea făcută de meteorologii britanici de la wxcharts.eu.

Pe acelaşi subiect

Astfel, în cursul nopţii, în jurul orei 02.00, temperaturile vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade Celsius. Mai rece va fi în zona Moldovei şi în nordul ţării, între 0 şi 3 grade, în timp ce în Câmpia de Vest vor fi între 4 şi 8 grade Celsius. În sudul ţării, valorile termice sunt cuprinse între 1 şi 4 grade. 

Harta cu temperaturile în noaptea de 25 decembrie

În cursul zilei de Crăciun, temperaturile cresc în toată ţara. Estimarea pentru ora 14.00 arată temperaturi între 7 şi 10 grade în Dobrogea, iar în centrul ţării între 4 şi chiar 11 grade. Prognoza pentru estul ţării indică temperaturi între 3 şi 8 grade Celsius. În zona Munteniei, inclusiv la Bucureşti, va fi mai cald, între 5 şi 8 grade. În Oltenia, ziua, maximele vor oscila între 2 şi 8 grade, în timp ce în vestul ţării se vor încadra între 4 şi 7 grade. Mai rece va fi în nordul României, între 1 - 4 grade.

Harta cu vremea de Crăciun 2018

Şi în seara zilei de marţi sunt temperaturi plăcute pentru această perioadă, cu maxime care urcă până la 10 grade în centrul ţării şi în Dobrogea, în jurul orei 20.00.

Temperaturile în seara zilei de 25 decembrie 2018

ANM are o prognoză similară

Estimările făcute de meteorologii britanici sunt similare prognozei meteo de Crăciun făcută de meteorologii români.

ANM estimează astfel că, după câteva zile reci, temperaturile vor creşte pe 25 decembrie.

Prognoza meteo pentru miercuri, 26 decembrie

Vremea în a doua zi de Crăciun marchează o schimbare faţă de ziua precedentă. Temperaturile sunt astfel sensibil mai mici la nivelul întregii ţări. Astfel, la ora 14.00, la munte vor fi valori între 0 şi minus 3 grade. În vestul României se vor înregistra 4-6 grade, iar în este între 2 şi 4 grade. În Dobrogea, maximele urcă până la 6 grade, cu 4-5 grade mai mici faţă de marţi. Şi la Bucureşti va fi mai rece, aproximativ 4 - 5 grade, după cum indică estimarea făcută de wxcharts.eu.

Temperaturile în cea de-a doua zi de Crăciun

Vremea pe 27 decembrie

În a treia zi de Crăciun va fi din nou o uşoară încălzire a vremii. Vor fi temperaturi de 6-7 grade în Muntenia, Oltenia şi Dobrogea, 4 - 7 grade în Câmpia de Vest însă va fi mai rece în centru şi în nord, cu valori cuprinse între 0 şi 3 grade. La munte, maximele sunt de 1 - 3 grade Celsius.

Harta cu temperaturile prognozate pentru a treia zi de Crăciun

Notă: prognoza făcută de meteorologii britanici este o estimare făcută în funcţie de datele disponibile în acest moment, iar valorile ar putea suferi modificări în zilele ce urmează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea de Crăciun 2018. Meteorologii anunţă schimbări semnificative faţă de începutul lui decembrie