Antena Meniu Search
x

Foto Vremea de mâine 27 februarie. Mult mai cald pentru normalul perioadei. Maximele pot ajunge la 21 de grade

Va fi mult mai cald decât normalul perioadei, cu maxime care pot ajunge și la 21 de grade. Dimineața, în zonele joase, posibil ceață. Iată prognoza meteo de mâine 27 februarie. 

de Redactia Observator

la 26.02.2024, 16:02

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în zonele montane, în special în Carpaţii Meridionali, unde izolat vor mai fi condiţii sã plouã slab. Spre dimineaţã, pe alocuri, cu probabilitate mai mare în sud şi în sud-est, se vor forma nori joşi sau ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane, în sudul Banatului şi, trecãtor, în Moldova. Minimele vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre -3 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest.

Vremea de mâine 27 februarie. Mult mai cald pentru normalul perioadei. Maximele pot ajunge la 21 de grade

Vremea de mâine 27 februarie în țară

Vremea va fi în continuare mult mai caldã decât în mod normal, astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade în deltã şi 20...21 de grade în zonele deluroase din vest, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -3 şi 8 grade. Cerul va fi variabil, însã dimineaţa şi mai ales noaptea, pe alocuri, în special în sud şi în est, vor fi nori joşi şi ceaţã, cu probabilitate mai mare în Dobrogea, unde pot persista. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri locale pe crestele Carpaţilor Meridionali şi în Banat. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilã în timpul zilei, apoi noaptea va fi în creştere.

Pe acelaşi subiect

Vremea de mâine 27 februarie. Mult mai cald pentru normalul perioadei. Maximele pot ajunge la 21 de grade

Vremea de mâine 27 februarie în Capitală

La noapte, cerul va fi variabil, însã spre sfârşitul nopţii vor fi condiţii pentru formarea de nori joşi şi ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 2...4 grade.

Valorile termice, deşi în scãdere uşoarã, vor continua sã caracterizeze o vreme mult mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil în mare parte a intervalului, însã în orele dimineţii şi cu probabilitate mai mare în a doua parte a nopţii, vor fi nori joşi şi ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 15...16 grade, iar cea minimã de 1...3 grade. Presiunea atmosferică va fi usor variabilã.

Vremea de mâine 27 februarie. Mult mai cald pentru normalul perioadei. Maximele pot ajunge la 21 de grade

Vremea de mâine 27 februarie la munte

Vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice se vor menţine semnificativ mai ridicate faţã de cele normale în aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificãri în Munţii Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali.

Vremea de mâine 27 februarie. Mult mai cald pentru normalul perioadei. Maximele pot ajunge la 21 de grade

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 27 februarie. Mult mai cald pentru normalul perioadei. Maximele pot ajunge la 21 de grade