Antena Meniu Search
x

Video Vremea se menţine neobișnuit de caldă săptămâna viitoare. Anunțul meteorologilor

Primăvara nu mai are răbdare. A sărit peste ultima lună de iarnă calendaristică şi a adus temperaturi de mai în sudul ţării. Au fost 22 de grade Celsius în mai multe oraşe din ţară, după cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 24.02.2024, 19:34

Vezi și
  • Andreea Filip, reporter Observator: Pe plajă atmosfera este una de început de vară. Oamenii se bucură de vremea bună. Stau întinşi la soare, se plimbă, iar cei mici fac castele de nisip. 

În funcţie de stare, unii au încercat un bronz de februarie, alţii au făcut jogging pe nisip cu tălpile goale, iar copiii îndrăzneţi au forţat vara şi au dat o fugă în apa mării.

Dacă afară au fost 15 grade Clesius, în apa mării au fost doar 9 grade

  • "Apa este foarte rece. Nu recomand de bălăceală. Mai e până în mai." 
  • "M-am plimbat şi am mai intrat un pic în apă. M-am udat tot."
  • "Suntem din Craiova noi. Am venit pregătiţi, da. Forţăm treptat, aşa. Acum, şlapi. După, tricou."
Pe acelaşi subiect

A fost o zi de neratat şi pentru amatorii de sporturi nautice. Pasionaţii de paddling, un sport derivat din surfing, şi-au luat echipamentul de neopren şi s-au lăsat purtaţi de briză pe marea calmă. 

  • Gabriel Culea, instructor: De la copii, adulţi, până la cei mai în vârstă pot veni să urce pe placă. Se începe cu o placă cu o stabilitate foarte bună. În prima parte stai în genunchi, se foloseşte pagaia.

Alţii au admirat marea de la distanţă. Faleza din Constanţa a fost neîncăpătoare la ora prânzului. Mulţi au simţit nevoia să fotografieze aglomeraţia neaşteptată. 

Vreme de mai şi în Bucureşti. Termometrele au arătat 22 de grade Celsius

Unii au schimbat geaca de iarnă cu tricou şi pantaloni scurţi şi au plecat la plimbare în parc. <ill TC 52.55>

  • "Te simţi mai în viaţă când e soare afară şi cald."
  • "E anormal de cald, dar pentru noi e perfect."

Peste 20 de grade s-au înregistrat astăzi în zece oraşe din ţară. Vremea se menţine neobişnuit de caldă şi în ultimele zile de iarnă.  

  • Meda Andrei, meteorolog: Săptămâna viitoare va fi în continuare foarte cald, puțin mai scad temperaturile, cu deosebire în partea de est şi sud a teritoriului, dar tot cu mult peste ce ar trebui să avem în mod normal. Ploi foarte puține în partea de sud-vest a țării.

Meteorologii spun că şi luna martie va fi mai călduroasă decât de obicei, însă nu exclud prezenţa unui scurt episod de iarnă cu lapoviţă şi ninsori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea se menţine neobișnuit de caldă săptămâna viitoare. Anunțul meteorologilor