Antena Meniu Search
x

Vreme veritabilă de vară pe litoral în acest weekend

Se anunţă un weekend de vară la mare. Vremea va fi caldă, deşi nu vor lipsi nici ploile, dar de scurtă durată. Va fi în schimb cald pe litoral.

Vezi și

Se anunţă un weekend de vară la mare. Vremea va fi caldă, deşi nu vor lipsi nici ploile, dar de scurtă durată. Va fi în schimb cald pe litoral.

Vineri, 13 iulie: Vineri va fi cald pe litoral, dar vremea va fi instabilă. Vor fi ploi în special după-amiaza. Temperaturile vor fi aproape de 30 de grade Celsius, iar cea a mării aproape de 25 de grade.

Sâmbătă, 14 iulie: Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a regiunii. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. După-amiaza, trecător vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 şi 30 de grade, iar cele minime între 20 şi 22 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 23 şi 25 de grade.

Duminică, 15 iulie: Vremea se va răcori uşor faţă de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. După-amiaza, vor fi condiţii pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în timpul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 28 de grade, iar cele minime vor fi de 19 ... 20 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 22 şi 24 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vreme veritabilă de vară pe litoral în acest weekend