Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Vremea se schimbă radical în toată ţara. Când va fi lovită România de ploi şi furtuni

O vreme bizară a împărţit ţara în două anotimpuri. Locuitorii din vest s-au bucurat de soare şi temperaturi de vară. În schimb, la Miercurea Ciuc, temperaturile au scăzut sub zero grade celsius, iar oamenii au trecut la haine de iarnă. 

de Redactia Observator

la 08.09.2024 , 19:31

Îngheţul a venit pe opt septembrie la Miercurea Ciuc. Dimineaţă, staţia meteo de acolo a înregistrat cea mai scăzută temperatură din ţară. Derutaţi de schimbarea bruscă de temperatură, localnicii din Miercurea Ciuc au trecut la haine groase.

"Foarte frig. Deodată de la 29 de grade la Miercurea Ciuc, acum a fost destul de rece", spune un localnic. "Răcoare cred că e puţin spus, e undeva spre rece. Cred că nu mai e mult şi va veni şi bruma. Miercurea Ciuc e celebru pentru temperaturi mai scăzute", adaugă altcineva.

Când revin ploile

Vezi și

Meteorologii spun că de mâine se va mai încălzi puţin în depresiuni, dar, apoi, vor veni ploile"Masa de aer rece blocată peste nord-estul Europei va afecta o parte din ţara noastră şi în următoarele două nopţi. La Polul Frigului, în depresiunile din estul Transilvaniei, temperaturile vor fi cu minus mâine dimineaţă, aşa că se va produce brumă", declară Simona Căpşună, meteorolog Observator.

În timp ce la Miercurea Ciuc temperaturile au fost dimineaţă în pragul îngheţului, în vest, vremea a fost neobişnuit de caldă. Cea mai ridicată temperatură a fost la Moldova Veche, în Caraş-Severin, 22 de grade Celsius. De marţi, nopţile nu vor mai fi atât de reci, dar pe timpul zilei norii şi ploile vor domina peisajul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Vremea » Vremea se schimbă radical în toată ţara. Când va fi lovită România de ploi şi furtuni