Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zona din România unde s-au înregistrat -0,4 grade Celsius în această dimineaţă. Record de temperatură minimă

Staţia meteo Miercurea-Ciuc a înregistrat, duminică dimineaţa, o minima de minus 0,4 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură consemnată la nivel naţional şi cea mai coborâtă din acest început de septembrie.
 

de Redactia Observator

la 08.09.2024 , 15:16

Zona din România unde s-au înregistrat -0,4 grade Celsius în această dimineaţă. Record de temperatură minimă
Zona din România unde s-au înregistrat -0,4 grade Celsius în această dimineaţă. Record de temperatură minimă - Shutterstock

Potrivit informaţiilor furnizate Agerpres de meteorologul de serviciu de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania-Sud Sibiu, Halada Szilard, această temperatură s-a înregistrat între orele 6 şi 7, pe fondul unui cer senin, a aerului uscat şi a condiţiilor depresionare.

Halada Szilard a menţionat că minima de la Miercurea-Ciuc se apropie de recordul acestei zilei, care s-a înregistrat în anul 1990 şi a fost de minus 1,8 grade Celsius.

Dimineaţă răcoroasă în Harghita

Articolul continuă după reclamă

Şi în alte localităţi ale judeţului Harghita a fost o dimineaţă răcoroasă. La Joseni şi Topliţa s-au înregistrat 2 grade Celsius, iar la Odorheiu Secuiesc şi la staţia de munte Bucin, valoarea consemnată a fost de 8 grade Celsius.

Sursa citată a mai arătat că este posibil ca luni dimineaţa temperatură să scadă din nou la Miercurea-Ciuc, pe fondul unui cer senin, dar apoi cerul se va acoperi iar în următoarele zile sunt aşteptate precipitaţii şi minimele nu vor mai fi atât de coborâte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Vremea » Zona din România unde s-au înregistrat -0,4 grade Celsius în această dimineaţă. Record de temperatură minimă