Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(P) Economisește inteligent cu Kaufland: 25% reducere la toate rechizitele și articolele de papetărie!

Între 4 și 10 septembrie, Kaufland continuă campania „Începe școala cu oferte de 10 (zece)”, oferindu-le părinților oportunitatea de a achiziționa un ghiozdan complet echipat pentru elevi la prețul special de doar 100 de lei. În plus, toți clienții beneficiază de o reducere de 25% la toată gama de rechizite și articole de papetărie.

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 10:00

Pentru a sprijini și mai mult bugetele familiilor, Kaufland include în ofertă caiete A5 cu 40 de file, în variante de dictando și matematică, la doar 0,39 lei per bucată – un preț imbatabil pe piață.

Talentus®: Dezvoltă creativitatea copiilor tăi

Marca proprie Talentus® rămâne un punct de referință în portofoliul Kaufland, oferind produse care încurajează creativitatea și dezvoltarea abilităților copiilor. De la caiete și stilouri până la radiere viu colorate, creioane cu radieră și mape cu modele atractive, aceste articole sunt disponibile la prețuri accesibile. Oferta este completată de numeroase modele de ghiozdane colorate și moderne, precum și de accesorii pentru o organizare eficientă a spațiului de lucru.

Articolul continuă după reclamă

În plus, 1% din veniturile obținute din vânzarea produselor sunt direcționate către proiectul „Punguța cu două cărți”, sprijinind educația copiilor din comunități defavorizate.

Sustenabilitate și prețuri competitive

Produsele Talentus® sunt nu doar prietenoase cu bugetul, ci și conforme cu standardele de sustenabilitate și protecție a mediului. Kaufland se angajează să ofere produse de marcă proprie care combină calitatea durabilă cu respectul pentru mediu. Toate produsele din lemn sunt certificate FSC, iar articolele de papetărie poartă eticheta „Blauer Engel” pentru hârtie reciclată.

Produsele sunt disponibile în toate magazinele Kaufland din România, în limita stocului disponibil.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Advertoriale » (P) Economisește inteligent cu Kaufland: 25% reducere la toate rechizitele și articolele de papetărie!