Antena Meniu Search
x

(P) Kit ojă semipermanentă – Avantaje pentru manichiura ta

Cu proprietatea sa de a sta mai mult pe unghii, tot mai multe femei optează pentru un kit ojă semipermanentă. Este recomandabil să alegi un astfel de set, mai ales dacă vrei să ai mereu unghiile intacte și să nu fie afectate de activitățile casnice. 

de Redactia Observator

la 24.05.2023, 10:11

(P) Kit oja semipermanentă – Avantaje pentru manichiura ta
(P) Kit oja semipermanentă – Avantaje pentru manichiura ta

Oja semipermanentă poate arăta la fel ca o ojă clasică, dar cele două sunt foarte diferite. Oja semipermanentă este de fapt un gel acrilic care se usucă doar cu lampa UV sau LED. De aceea, ai nevoie de un kit ojă semipermanentă care conține o lampă UV/Led, lichide adjuvante precum remover, top coat, base coat, primer, accesorii precum pile, bețișoare portocal, tatuaj unghii, șervețele fără fibre și mai multe nuanțe de ojă semipermanentă. Manichiură semipermanentă este una dintre cele mai populare ritualuri de frumusețe astăzi. Dacă vrei să economiseşti ceva bani, poți alege un kit ojă semipermanentă pentru a-ți face manichiura acasă.

Kit oja semipermanentă - Avantaje

Procesul de a face manichiura semipermanentă acasă nu este foarte dificil dacă ai tot ce tot ce-ți trebuie pentru a o face. Un kit ojă semipermanentă conține produsele necesare pentru realizarea manichiurii. Prin urmare, este în avantajul tău să cumperi un kit ojă semipermanentă. Poți beneficia de rezultatele perfecte timp de 3 sau chiar 4 săptămâni. In plus, daca folosesti un top coat bun pentru manichiura ta, rezultatul va fi si mai bun si nu trebuie să-ți faci griji că oja nu va mai arăta la fel.

Dacă ești dependentă de manichiură și te-ai săturat să fii mereu nevoită să-ți retușezi în fiecare zi oja, alege un kit ojă semipermanentă. Oja semipermanentă este o metodă revoluţionară care te va scăpa de aspectul inestetic de pe unghii. Nu vei mai fi nevoită să-ți retușezi manichiura la fiecare trei zile de la aplicare. De acum înainte, oja semipermanentă este soluția pentru a avea unghii frumoase și impecabile, fără niciun efort deosebit. Oja semipermanentă rezistă la toate agresiunile. Astfel, poți avea o manichiură impecabilă câteva săptămâni de zile și de ce nu, și o pedichiură perfectă. 

Ce este oja semipermanentă?

Oja semipermanentă este un gel acrilic pentru unghii. Se compune din polimeri, lichefianți, excitatoare de film și pigmenți. Polimerii sunt molecule sintetice care funcționează în prezența luminii UV sau a luminii LED. Se leagă unul de celălalt pentru a se solidifica. Diluanții sunt responsabili de starea lichidă a ojei, în timp ce stimulentele de film asigură o aplicare omogenă. Desigur, pigmenții sunt întotdeauna prezenți pentru a oferi diferite culori ale ojei semipermanente.

Chiar dacă arată ca un lac clasic, oja semipermanentă este mult mai eficientă. Lacul clasic se degradează după o săptămână sau chiar după 3 zile. Vei avea unghii urâte dacă nu le corectezi. Această problemă este acum rezolvată cu oja semipermanentă care durează mai mult timp. În plus, cu un kit ojă semipermanentă te poți răsfăța cu o culoare diferită de fiecare dată. Permite o aplicare ușoară, culori mai strălucitoare și o durabilitate mult mai mare. Aspectul său nu este tulburat nici după trei săptămâni. Vei avea o manichiură perfectă ca în prima zi, până când te hotărăști să o scoți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Advertoriale » (P) Kit ojă semipermanentă – Avantaje pentru manichiura ta