Antena Meniu Search
x

(P) Păturile Cocolino cu blăniță: un accesoriu ideal în sezonul rece pentru orice casă

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o atingere caldă și pufoasă atunci când ajungi acasă?Păturile cocolino cu blăniță sunt exact ceea ce îți dorești după o zi lungă și rece de iarnă. Acestea sunt un accesoriu ideal pentru a te bucura de căldură și confort în propriul tău colț de Rai, confortabil de acasă. 

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 20:38

Aceste pături au un strat exterior moale și pufos, realizat din blăniță sau alt material sintetic care imită blana, iar stratul interior este de obicei realizat din microfibră sau fibră acrilică sherpa, materiale care au proprietăți termice excelente. De regulă aceste pături pot fi utilizate pe ambele fețe.

Materialul cocolino este unul dintre cele mai preferate textile în sezonul rece

Atât păturile cât și lenjeriile de pat din material cocolino sunt cele mai preferate textile în sezonul rece deoarece această țesătură este foarte calduroasă și confortabilă și ajută la izolarea termică și la păstrarea căldurii.

Mai mult decât atât acest material este foarte ușor ca și greutate este plăcut la atingere și este iubit atât de copii cât și de adulți. Păturile realizate din material cocolino se potrivesc atât în sezonul de iarnă cât și în zilele reci de vară sau de toamnă.

Pe acelaşi subiect

Iată, așadar 7 avantaje ale utilizării acestor pături catifelate, moi și călduroase pe parcursul iernii, în locuința ta.

Au o textură plăcută și catifelată

Datorită texturii lor pufoase, moi și catifelate, aceste pături îți oferă o experiență în sine, ajutandu-te să te relaxezi mult mai repede, simțindu-se pe piele ca o îmbrățișare caldă și primitoare.

Mai mult decât atât acestea au culori și imprimeuri diverse în funcție de preferințele tale asigurându-ți inclusiv confortul termic de care ai nevoie în orice moment din sezonul rece.

Te bucuri de căldură în orice loc

Datorită blăniței dar și al materialului cocolino aceste pături sunt extrem de călduroase și îți pot menține temperatura corpului atât în timpul nopții dar și în timpul zilei, în acele în încăperi cu temperaturi mai scăzute sau atunci când pur și simplu vrei să te relaxezi în fotoliul sau pe canapeaua ta.

Îți oferă un confort sporit în timpul somnului sau în momentele de relaxare

Aceste pături sunt extrem de confortabile și plăcute la atingere oferindu-ți un sentiment de confort indiferent de momentul în care alegi să le utilizezi. Așadar te vei bucura de un somn mai odihnitor sau de momente plăcute în timp ce citești o carte sau privești emisiunea ta preferată.

Sunt versatile și îți oferă un design mai primitor al casei

Fie că alegi să utilizezi aceste pături în dormitor, în sufragerie, pe fotoliul tău preferat sau chiar în exterior, aceste paturi Cocolino cu blanita de la CasaMoise.ro îți schimbă rapid designul oricărui spațiu într-unul mai primitor, oferindu-ți acel sentiment de ”bun venit acasă”.

Sunt ușor de întreținut

Pe lângă toate acestea avantaje păturile de tip cocolino cu blăniță se curăță foarte ușor la o temperatură scăzută și își mențin culorile pe o perioadă lungă de timp atunci când alegi să achiziționezi produse de calitate.

Pot fi cadoul ideal de casă nouă sau pentru cei dragi

Atunci când vrem să le dăruim celor dragi un cadou util și plăcut, dar și atunci când suntem în situația de a oferi un cadou de casă nouă, aceste pături sunt ideale pentru a face un astfel de cadou datorită diversității de modele dar și confortului pe care îl aduc în orice locuință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Advertoriale » (P) Păturile Cocolino cu blăniță: un accesoriu ideal în sezonul rece pentru orice casă