Antena Meniu Search
x

Video PSD și PNL și-au lansat candidații la europarlamentare. Mihai Tudose, pe afiș cu cel despre care a spus că "poartă chiloții peste pantaloni"

PSD şi PNL au depus astăzi oficial listele comune de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă le-au semnat în acelaşi sediu în care social-democraţii şi liberalii au mai încheiat o alianţă şi în 2011. Tot astăzi, Partidul Umanist Social-Liberal a validat lista candidaţilor pentru Parlamentul European.  

Marius Gîrlaşiu
de Marius Gîrlaşiu

la 05.04.2024, 20:45

Vezi și

Marcel Ciolacu si Nicolae Ciucă și-au băut cafeaua de dimineață la fostul sediu USL. Lângă ei au fost toți liderii cu greutate din cele două partide - rivali politici de moarte care până mai ieri își aruncau săgeți otrăvite. 

  • Marius Gîrlașiu, reporter Observator: O revenire simbolică a celor două partide la fostul sediu USL din Capitală, la doi pași de Arcul de Triumf. Aici unde, în urmă cu 13 ani, Victor Ponta și Crin Antonescu au bătut palma pentru a forma USL. Tot aici, în anul 2014, președintele Klaus Iohannis și-a ținut conferințele de presă în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.
  • Cristian Pîrvulescu, decan Facultatea de Ştiinţe Politice - SNSPA: Simbolic este foarte important că au mers acolo. Vor să meargă pe linia USL, acolo unde fusese întreruptă în 2014. Vor să facă pasul următor. În realitate, PNL depinde în momentul de față de PSD, dar și PSD are nevoie de PNL. Deci cele două partide au nevoie unul de altul, dar doar acum. Doar că să treacă puntea.

Mihai Tudose și Rareș Bogdan au îngropat securea războiului și acum se țin de glume

De la fostul sediu USL, liderii Coaliției au defilat la braţ spre Biroul Electoral Central, unde au depus lista comună pentru alegerile europene. Listă deschisă de Mihai Tudose și Rareș Bogdan, doi politicieni care au îngropat peste noapte securea războiului, după ce şi-au aruncat nu demult cuvinte grele. 

Pe acelaşi subiect
  • Reporter: Domnule Tudose, cum este să stați pe afiș de campanie cu un domn despre care spuneați că poartă chiloții peste pantaloni?
  • Mihai Tudose: După cum vedeți nu îi mai are! Noi nu ne-am jignit până la urmă, era o figura de stil cu Superman. A apreciat-o și domnul Rareș Bogdan. M-a sunat și mi-a zis: Bă, e genială! Să văd cum scap de ea acum!

Tot astăzi, Partidul Umanist Social-Liberal a validat lista candidaţilor pentru Parlamentul European

Lista PU-SL va fi deschisă de generalul în rezervă Cristian Barbu, fostul rector al Academiei Tehnice Militare. Partidul Umanist mizează, printre alții, pe actriţa Eugenia Serban, pe Mugur Ciuvică, Bogdan Jelea, Liviu Pop, Raluca Bugnar și Daniel Ionaşcu.

Liderul PU-SL, Cristian Popescu Piedone, s-a lansat oficial în cursa pentru Primăria Capitalei. 

  • Cristian Popescu Piedone, preşedinte PU-SL: Avem 34 de ani de la Revoluție! Aceleși Marii, aceleași pălării... Astăzi sunt cu încrederea dumneavoastră inima Bucureștiului, speranța Bucureștiului! L-am împărțit pe litere și sună cam așa: București - Binele unește comunități, unește români, exprimă speranța, trăiește inimi... asta înseamnă București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Alegeri europarlamentare 2024 » PSD și PNL și-au lansat candidații la europarlamentare. Mihai Tudose, pe afiș cu cel despre care a spus că "poartă chiloții peste pantaloni"