Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban a stat la coadă ca să voteze: „Am votat pentru oamenii care au proiecte de dezvoltare serioase”

Premierul României a votat, duminică dimineață, la o secție de votare din Dobroiești, județul Ilfov. Ludovic Orban a declarat că a votat pentru oamenii care îi garantează că pot îmbunătăți viața oamenilor din comunitățile locale.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.09.2020, 10:00

Ludovic Orban a stat la coadă ca să voteze
Ludovic Orban a stat la coadă ca să voteze - Observator
  • Premierul a așteptat mai bine de o jumătate de oră în fața secției de votare din Dobroiești, Ilfov, pentru a-și exprima opțiunea de vot.
  • Ludovic Orban a spus că a luat legătura cu preşedintele AEP să încerce să fluidizeze procesul de vot.

”Pentru dezvoltarea comunităților locale, prin investiții, prin crearea de locuri de muncă, prin dezvoltarea infrastructurii, prin creșterea calității serviciilor. Pentru asta am votat, pentru oamenii care îmi garantează că pot imbunătăti viața oamenilor din comunitățile locale, pentru candidați care au proiecte de dezvoltare serioase ale comunității locale”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat de jurnaliști ce părere are despre faptul că a așteptat mai bine de 30 de minute în fața secției de vot, Ludovic Orban a spus că a fost pregătit să stea mai mult, după ce a văzut la televizor imagini cu cozi.

"Pentru că sunt niște reguli de protecție a sănătății necesare pentru a limita răspândirea virusului. Eram pregătit să stau și mai mult. Oamenii să urmărească cum e procesul pentru că se poate vota pe tot parcursul zilei", a afirmat Ludovic Orban întrebat de durata pe care a așteptat-o pentru a putea vota.

Ludovic Orban a mai spus că, după alegerile parlamentare, legea va fi modificată, astfel încât cu 6 luni înainte de alegeri să nu se mai permită acordarea vizelor de flotant.

"După alegerile parlamentare vom modifica legea şi vom introduce prevederea pe care noi am vrut să o introducem când ne-am angajat răspunderea ca şi guvern, care, din păcate, nu a fost adoptată pentru că atunci a trecut moţiunea de cenzură şi anume aceea ca să nu se mai permită cu 6 luni înainte de alegeri să se facă vize de flotant. E evident că acest proces de acordare a vizelor de flotant până în ziua votului este un proces de turism electoral. Este clar, nu am niciun dubiu, nu sunt de acord şi acest lucru trebuie să înceteze, cu 6 luni înainte de alegeri nu mai trebuie permisă acordare vizelor de flotant", a declarat Ludovic Orban.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Alegeri locale 2020 » Ludovic Orban a stat la coadă ca să voteze: „Am votat pentru oamenii care au proiecte de dezvoltare serioase”