Antena Meniu Search
x

Nicușor Dan s-a declarat "foarte optimist" și îndeamnă bucureștenii să iasă la vot

Nicușor Dan, candidatul comun al PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, s-a declarat "foarte optimist că, în seara aceasta, va învinge adevărul". Acesta i-a îndemnat pe bucureșteni să iasă cât mai repede la vot, pentru a se evita aglomerațiile care s-ar putea forma pe seară.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.09.2020, 18:13

Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei
Nicușor Dan a votat la Școala Gimnazială nr. 279 din Prelungirea Ghencea - Inquam Photos / Octav Ganea
  • Nicușor Dan le-a mulțumit bucureștenilor care au votat la alegerile locale
  • Primele rezultate exit-poll vor fi anunțate la Observator, la ora 21:00, în cadrul unei ediții speciale

"Dragi bucureşteni, vă mulţumesc că, în continuare, ieşiţi în număr mare la vot. Mai sunt patru ore dintr-o zi foarte importantă pentru fiecare dintre noi, foarte importantă pentru viitorul din Bucureşti al fiecăruia dintre noi. Vă rog să continuaţi să ieşiţi în acelaşi ritm pe care l-aţi făcut până acum. Dacă veţi continua să ieşiţi în acelaşi timp, în seara aceasta, va învinge bunul simţ şi Bucureştiul va intra, în sfârşit, într-o zonă de normalitate", a declarat Nicuşor Dan, duminică, într-o declaraţie de presă. 

Candidatul comun PNL - USR - PLUS i-a rugat pe bucureşteni să iasă la vot încă de pe acum pentru a evita aglomeraţiile care s-ar putea forma mai spre seară la secţiile de votare.

"Vă rog, în continuare, trei lucruri: ieşiţi de acum pentru a evita aglomeraţiile care se pot forma mai târziu, căutaţi cu atenţie, pe buletinul de vot, pentru primarul general, numele candidatului pe care vreţi să-l votaţi şi ignoraţi mesajele mincinoase pe care le vedeţi pe televiziunile de propagandă şi pe site-urile de propagandă. Sunt foarte optimist că, în seara aceasta, va învinge adevărul, va învinge onestitatea, va învinge dreptatea, va învinge competenţa, va învinge decenţa", a mai spus Nicușor Dan. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Alegeri locale 2020 » Nicușor Dan s-a declarat "foarte optimist" și îndeamnă bucureștenii să iasă la vot