Primarul care a câștigat alegerile, deși era mort, felicitat de alegători la mormânt, în Deveselu

De Cosmin Stăniloiu.
Publicat: 28.09.2020, 10:24.
Actualizat: 28.09.2020, 10:30

Primarul care a câștigat alegerile, deși era mort, a fost felicitat de alegători la mormânt, în Deveselu. Ion Aliman, primarul din Deveselu care a murit în urmă cu zece zile din cauza Covid-19, a fost ales pentru un nou mandat. 

Alegeri locale 2020

Ion Aliman a fost ales din nou primar la Deveselu, deși a murit acum 10 zie

Facebook

Ion Aliman a fost votat de 1.020 de alegători, din cei 1.600 care s-au prezentat la urne.

Ion Aliman era primar al comunei Deveselu din anul 2012, iar la alegerile din 27 septembrie a candidat pentru al treilea mandat. Din nefericire, pe 17 septembrie, edilul a fost răpus de coronavirus, după ce fusese diagnosticat pozitiv la începutul lunii.

Citește și:

Ion Aliman a murit la Spitalul Colentina, unde fusese transferat de la Caracal în urma unor complicaţii după infectarea cu SARS-CoV-2.

Noaptea, după numărara voturilor, alegătorii au mers la cimitir, la mormântul lui Ion Aiman, pentru a sărbători victoria în alegeri.

"Am fost sa ne felicitam primarul ! Dumnezeu sa va odihneasca in pace !astazi trebuia sa fiti intre noi sa sarbatorim doua evenimente importante !veti ramane vesnic primarul nostru drag!", a scris o săteancă din Deveselu, pe Facebook.

La Deveselu se vor organiza noi alegeri.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.