Antena Meniu Search
x

Primarul care a câștigat alegerile, deși era mort, felicitat de alegători la mormânt, în Deveselu

Primarul care a câștigat alegerile, deși era mort, a fost felicitat de alegători la mormânt, în Deveselu. Ion Aliman, primarul din Deveselu care a murit în urmă cu zece zile din cauza Covid-19, a fost ales pentru un nou mandat. 

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.09.2020, 10:30

  • Ion Aliman a fost votat de 1.020 de oameni.
  • La Deveselu se vor oraniza noi alegeri.

Ion Aliman a fost votat de 1.020 de alegători, din cei 1.600 care s-au prezentat la urne.

Ion Aliman era primar al comunei Deveselu din anul 2012, iar la alegerile din 27 septembrie a candidat pentru al treilea mandat. Din nefericire, pe 17 septembrie, edilul a fost răpus de coronavirus, după ce fusese diagnosticat pozitiv la începutul lunii.

Ion Aliman a murit la Spitalul Colentina, unde fusese transferat de la Caracal în urma unor complicaţii după infectarea cu SARS-CoV-2.

Noaptea, după numărara voturilor, alegătorii au mers la cimitir, la mormântul lui Ion Aiman, pentru a sărbători victoria în alegeri.

"Am fost sa ne felicitam primarul ! Dumnezeu sa va odihneasca in pace !astazi trebuia sa fiti intre noi sa sarbatorim doua evenimente importante !veti ramane vesnic primarul nostru drag!", a scris o săteancă din Deveselu, pe Facebook.

La Deveselu se vor organiza noi alegeri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Alegeri locale 2020 » Primarul care a câștigat alegerile, deși era mort, felicitat de alegători la mormânt, în Deveselu