Antena Meniu Search
x

Alfred Simonis (PSD) este noul preşedinte al Consiliului Județean Timiș

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, social-democratul Alfred Simonis, a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, în alegerile de duminică, potrivit datelor parţiale ale Autorităţii Electorale Permanente prezentate luni, la ora 12,00.

de Redactia Observator

la 10.06.2024 , 16:47

Alfred Simonis (PSD)
Alfred Simonis (PSD) este noul preşedinte al Consiliului Județean Timiș - HEPTA (arhivă)

După numărarea voturilor din 593 de secţii de votare din totalul celor 616, pe primul loc se situează Alfred Simonis, cu 42,99%, urmat de preşedintele în funcţie, Alin Nica (ADU), care a obţinut 37% din voturi.

"Am votat pentru oameni care au propus proiecte în toată această campanie electorală, nu dezinformări şi minciuni. Oameni care s-au dedicat în ultimii ani investiţiilor şi atragere atragerii investiţiilor în Timiş, nu doar în campanie electorală. Oameni care îşi doresc să se implice în activitatea de îmbunătăţire a atragerii fonduri şi a implementării proiectul în judeţul Timiş, la nivelul municipiului Timişoara, nu doar în campania electorală. Oameni care au ştiut să facă mai mult decât PR şi imagine. Am votat pentru oameni care îşi doresc şi pot să atragă investiţii guvernamentale importante. Oameni care pot constrânge Guvernul, indiferent de culoarea politică a acestuia, să aducă bani şi investiţii în judeţul care contribuie cel mai mult la bugetul de stat, după Capitală. Am votat oameni care sunt frustraţi de faptul că oraşe mult mai puţin importante, acum 10 ani -15 ani, decât Timişoara şi judeţe mult mai puţin importante decât Timişul au ajuns să ne-o ia în faţă. Ne dorim să revenim acolo unde ne este locul, în fruntea clasamentelor României, când vorbim de municipiul Timişoara sau despre judeţul Timiş", a afirmat Alfred Simonis, la ieşirea de la urne.

În întreaga ţară s-a mers însă la vot! Peste 9 milioane de români şi-au ales primarii, dar şi preşedinţii de consilii judeţene pentru următorii patru ani. În timp ce în unele zone din ţară alegerile locale din 2024 vin cu schimbări, în unele oraşe vechii edili sărbătoresc victoria în faţa contracandidaţilor. Biroul Electoral Central actualizează constant rezultatele oficiale ale alegerilor.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Alegeri locale 2024 » Alfred Simonis (PSD) este noul preşedinte al Consiliului Județean Timiș