Antena Meniu Search
x

Video Ce consecinţe ar putea avea lupta pentru alegerile locale, pentru alegerile prezidenţiale. Negocierile care se poartă în culise

Ne asteaptă un război total pentru Primăria Capitalei. Rămâne de văzut cum se vor schimba opţiunile electorale şi dacă decizia coaliţiei va avea consecinţe în perspectiva alegerilor prezidenţiale.

Marius Gîrlaşiu
de Marius Gîrlaşiu

la 23.04.2024, 19:44

Vezi și

E foarte posibil să asistăm la surprize majore în perioada următoare. Asta pentru că premierul Marcel Ciolacu a dat un semnal clar că şi-ar dori să negocieze cu Cristian Popescu Piedone. "Ar fi bine să depăşim orgoliile şi să ne aşezăm la aceeaşi masă pentru a construi pentru Capitală, pentru a lua în final o decizie finală în ceea ce priveşte Primăria Capitalei şi primăriile de sector", a fost mesajul transmis de liderul PSD. Cristian Popescu Piedone, zilele trecute, spunea că şi-ar dori să negocieze cu PSD şi aşteaptă să fie contactat de Marcel Ciolacu.

Abia acum putem spune că abia acum incepe oficial anul electoral

Ar fi necesare negocieri între cele două părţi, asta pentru că liderii cu influenţă PSD spuneau că în cazul în care Gabriela Firea şi Cristian Popescu Piedone vor fi adversari în data de 9 iunie, atunci există şanse mari ca cei doi să-şi împartă voturile electoratului de stânga. Cel mai probabil negocierile care vor urma ar putea să vizeze acest lucru. Cristian Popescu Piedone a dat însă asigurări că nu se va retrage din cursă.

Abia acum putem spune că abia acum incepe oficial anul electoral. Până acum, aveam o perioadă de acalmie, dar începând cu decizia luată de coaliţie ne aşteptăm la un război total pe scena politică. Preşedintele Klaus Iohannis a avertizat, din Coreea de Sud, că decizia luată de PSD şi PNL de a avea candidaţi separaţi ar putea declanşa un conflict major în coaliţia de guvernare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Alegeri locale 2024 » Ce consecinţe ar putea avea lupta pentru alegerile locale, pentru alegerile prezidenţiale. Negocierile care se poartă în culise