Antena Meniu Search
x

Video Cristian Popescu Piedone şi Sebastian Burduja, reacţii ironice după sondajul lui Nicuşor Dan: "O intoxicare ordinară"

Nicuşor Dan, învins în sondajul comandat chiar de el. Actualul primar al Capitalei susţine că este pe locul doi în intenţia de vot a bucureştenilor. Ar fi învins de Cristian Popescu Piedone. O capcană, spune candidatul PUS-L, care crede că astfel se încearcă mobilizarea nehotărâţilor. Cercetarea sociologică a fost ridiculizată de liberalul Sebastian Burduja, plasat pe locul trei. 

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 19:36

Vezi și

Sondajul făcut la comanda personală a lui Nicuşor Dan îl are în frunte pe Cristian Popescu Piedone. 

Candidatul PUS-L ar fi votat de 40,4 la sută dintre bucureşteni. Actualul primar are 39,3 la sută din intenţia de vot, pe locul trei fiind posibilul candiat liberal, Sebastian Burduja, cu 16%. Diana Şoşoacă şi candidatul AUR sunt cotaţi la 2,4, respectiv 1 la sută.

Reacţii ironice după sondajul lui Nicuşor Dan: "O intoxicare ordinară"

Pentru Nicuşor Dan, sondajul este un motiv de optimism.

Pe acelaşi subiect

Nicuşor Dan, primarul Capitalei: Am ajuns la intenţie de vot 39 la sută. Acum o săptămână, două, eram la 36 înseamnă că suntem pe o poziţie crescătoare.

Favoritul din cercetarea sociologică a actualului primar crede însă că este doar o strategie. 

Cristian Popescu Piedone: Ce fac ei? Vor să o întoarcă invers. Avem un electorat în Bucureşti peste 48% nehotărât. Vrea să stimuleze electoratul nehotărât. E o intoxicare ordinară. Păi unul s-ar fi culcat liniştit. Se ducea acasă, deschidea berea, sunt pe primul loc. Culcă-te, Piedone! Nu e loc, tată, Piedone mai tare bagă plugu-n brazdă! 

Nici Sebastian Burduja nu a luat în serios cifrele. 

Sebastian Burduja: Interesant că în sondajul dânsului sunt cotat undeva la, nu ştiu, 16%. Acum două săptămâni eram la 8%. Înseamnă că mi-am dublat în două săptămâni intenţia de vot şi în ritmul acesta voi fi peste 60% la alegerile locale.

Din sondajul comandat de Nicuşor Dan lipseşte Gabriela Firea. Nu a fost pe lista de opţiuni prezentată celor chestionaţi.

Gabriela Firea: În Bucureşti este o aşteptare foarte mare ca eu să candidez şi normal ar fi fost ca eu să candidez, ca şi data trecută, din partea Partidului Social Democrat.

Declaraţiile vin în ziua în care Coliţia de Guvernare aşteaptă rezultatele propriilor sondaje, pentru a desemna un candidat comun. Liberalii nu cred că Gabriela Firea e soluţia.

Rareş Bogdan, vicepreşedinte PNL: Clar că un candidat care nu este atât de profilat politic pentru o candidatură la primăria generală are o şansă mai mare. Asta este ceea ce cred eu.

Coincidenţă sau nu, la sediul PNL şi-a făcut apariţia milionarul Dan Şucu, al cărui nume e vehiculat de mai multă vreme ca posibil candidat.

Reporter-Dan Şucu, om de afaceri: Aţi primit o ofertă pentru a candida la primăria Capitalei?

- Nu candidez la nicio primărie, nu sunt politician, nu mă interesează zona politică.

Reporter-Nicolae Ciucă, preşedintele PNL: N-a fost o discuţie despre primăria Capitalei?

- Absolut deloc. Vă dau cuvântul de onoare.

PSD conduce în sondajul comandat de Nicuşor Dan în ceea ce priveşte intenţia de vot la Consiliul Local, cu 30,7 la sută din intenţia de vot. Pe locul doi este Alianţa Dreapta Unită, cu 27,2 procente. Locul trei este ocupat de PNL, cu 17,5 la sută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Alegeri locale 2024 » Cristian Popescu Piedone şi Sebastian Burduja, reacţii ironice după sondajul lui Nicuşor Dan: "O intoxicare ordinară"