Antena Meniu Search
x

Video Întâlnire decisivă între Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă şi Cătălin Cîrstoiu. PSD şi PNL decide cu cine "merg" la Primăria Capitalei

Criză majoră în coaliţia de guvernare. Liderii PSD vor să-l retragă pe Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei. Există însă o problema majoră: cu opt zile înainte de termenul limită în care se pot depune candidaturi, PSD şi PNL nu găsesc un candidat care să-l înlocuiască pe medic.

Marius Gîrlaşiu
de Marius Gîrlaşiu

la 22.04.2024, 20:16

Vezi și

În acest moment are loc o discuţie în trei, între Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă şi Cătălin Cîrstoiu. Medicul Cîrstoiu a ajuns la ora 18:00 la Palatul Victoria. De mai bine de o oră are loc această discuţie în biroul lui Marcel Ciolacu. Este momentul decisiv al zilei, momentul în care Cătălin Cîrstoiu va afla decizia aflată în coaliţa de guvernare.

8 ore de discuţii, fără rezultat

În cele 8 ore de discuţii, liderii PSD şi PNL au ajuns la un acord de principiu pentru retragerea sprijinului politic, adică pentru retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei. Sursele Observator spun că PSD ar fi făcut această propunere, iar PNL ar fi acceptat pentru a păstra liniştea în coaliţia de guvernare. Asta deşi, iniţial, PNL şi-ar fi medicul Cătălin Cîrstoiu să rămână candidatul comun al coaliţiei în lipsa unei soluţii mai bune.

Paradoxal, norocul lui Cîrstoiu ar fi că în cele 8 ore de discuţii PNL şi PSD nu au găsit un înlocuitor pentru el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Alegeri locale 2024 » Întâlnire decisivă între Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă şi Cătălin Cîrstoiu. PSD şi PNL decide cu cine "merg" la Primăria Capitalei