Antena Meniu Search
x

Video La 5 zile de la alegeri, BEC încă nu a validat rezultatele: în 5 secţii nu s-au introdus voturile în sistem, mai mulţi candidaţi au cerut renumărarea

Rezultate alegeri locale 2024. După cinci zile de la alegeri, rezultatele finale ale acestora rămân în continuare un mister. Biroul Electoral Central nu a validat încă niciun rezultat, deşi numărătoarea buletinelor de vot s-a încheiat în mai multe secţii din ţară.

de Antuanela Raileanu

la 14.06.2024 , 10:02

Chiar dacă numărătoarea s-a încheiat în mai multe secţii din ţară, Biroul Electoral Central  încă nu a validat rezultatele finale ale alegerilor locale şi europarlamentare, care s-au desfăşurat pe data de 9 iunie.

Autorităţile sunt în maximă alertă

Susţin sursele noastre că în 9 judeţe din cele din cele 41, s-a încheiat numărătoarea de voturi. În cea ce priveşte alegerile europarlamentare ştim că mai sunt cinci secţii care încă nu au fost introduse în sistem. De asemenea, mai mulţi candidaţi au făcut cereri de renumărare a buletinelor de vot, invocând anumite fraude electorale în acest proces.

Vezi și

Autorităţile sunt în maximă alertă. Ne aflăm în a cincea zi după ziua votului şi ne aşteptăm ca în scurt timp autoritatea electorală permanentă să anunţe rezultatele finale ale scrutinelor din 9 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Alegeri locale 2024 » La 5 zile de la alegeri, BEC încă nu a validat rezultatele: în 5 secţii nu s-au introdus voturile în sistem, mai mulţi candidaţi au cerut renumărarea