Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu, prima reacţie după rezultatele la alegerile locale şi europarlamentare. "Scorul din Capitală e o lecție de democrație pe care o respect"

Prima reacţie a lui Marcel Ciolacu după rezultatele la alegerile locale şi europarlamentare 2024. Premierul le-a mulţumit românilor pentru că au ieşit la vot.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 22:17

Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, după închiderea urnelor că PSD a câștigat alegerile și și-a îndeplinit obiectivul. În ceea ce privește Primăria Capitalei, unde Nicușor Dan pare că a câștigat, potrivit exti-poll, Ciolacu a spus că este o lecție de democrație pe care o respectă, potrivit Mediafax.

"Le mulțumesc românilor ca au ieșit la vot! Tot ce am obținut azi e încrederea pe care ne-au dat o românii. Votul arată ca am guvernat bine într-o perioadă complicată. PSD a obținut un scor mai bun față de 2020. La europarlamentare am obținut peste 50%. Executivul pe care îl conduc are legitimitate. Scorul de la Primăria Capitalei este o lecţie de democraţie pe care o respectăm. Îi mulţumesc Gabrielei Firea că a făcut o campanie foarte bună. Avem o luptă strânsă între Sectoarele 1 şi 2. Fac un apel la toţi oamenii de la secţiile din Bucureşti să rămână în secţii până la ultimul vot", a declarat Marcel Ciolacu, premierul României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Alegeri locale 2024 » Marcel Ciolacu, prima reacţie după rezultatele la alegerile locale şi europarlamentare. "Scorul din Capitală e o lecție de democrație pe care o respect"