Antena Meniu Search
x

Video Piedone, primul candidat care s-a înscris oficial pentru Primăria Capitalei. "Fotbalul se joacă pe goluri și pe victorii, politica la fel"

Cristian Popescu Piedone a luat-o înaintea Coaliţiei. Liderul Partidului Umanist este primul înscris oficial în cursa pentru Primăria Capitalei. Piedone e sigur că va câştiga alegerile cu un scor de peste 40% şi a ironizat atacurile adversarilor, actualul primar, Nicuşor Dan, şi medicul Cătălin Cîrstoiu, cel care este momentan candidatul propus de PSD şi PNL

Marius Gîrlaşiu
de Marius Gîrlaşiu

la 19.04.2024, 19:22

Vezi și

"Apogeul meu și al carierei mele se oprește ca primar general. Vă dau un pronostic. Nu am zis ca voi scoate 52%. Merg cu o marjă de eroare de 10% în minus, vă spun că voi câștiga alegerile cu 42%", spune Cristian Popescu Piedone. Sigur pe victorie, a avut un mesaj special pentru actualul primar al Capitalei: "De la Nicuşor Dan, o plăsuţă! Se va împărți în toate pieţele din Bucureşti, un kilogram de roşii, două roşii, cât își poate permite un interlop sau un porc să cumpere, o va duce în plasă acasă".

Cristian Popescu Piedone s-a înscris oficial în cursa pentru Primăria Capitalei

"Vom vedea lucrurile astea pe stradă, la pensionari, la oameni care vor purta aceste tricouri cu drag, ăștia sunt interlopii care mă vor vota, cetăţenii Bucureştiului", adaugă Cristian Popescu Piedone. "De ce spuneam despre domnul Cîrstoiu că este o oaie? Păi el a folosit sintagma oaie când a zis oaia îmbrăcată în lup, adică eu, atunci am folosit metafora", mai spune Cristian Popescu Piedone.

Dincolo de ironii şi metafore, Piedone a cerut susţinere de la toţi alegătorii din Capitală, indiferent de culoarea politică: "De azi, cine vrea să se alinieze în spatele meu este liber sa o facă. Știu și ei din toate sondajele că eu iau voturi, cu sau fără voia lor, de la PSD, AUR, USR, din tot eşichierul politic ca persoană. Fotbalul se joacă pe goluri și pe victorii, politica la fel, pe voturi!".

Liderul PU-SL a depus azi 52.000 de semnături la Biroul Electoral din Capitală. Nicuşor Dan îşi va depune candidatura la începutul săptămânii viitoare. Actualul primar al Capitalei candidează ca independent, susţinut de USR, PMP şi Forţa Dreptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Alegeri locale 2024 » Piedone, primul candidat care s-a înscris oficial pentru Primăria Capitalei. "Fotbalul se joacă pe goluri și pe victorii, politica la fel"