Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cătălin Cîrstoiu: Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD- PNL la Primăria Capitalei a declarat miercuri seară într-un interviu la B1TV că nu este în incompatibilitate şi susţine că simte în continuare susţinerea celor doi lideri ai coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă.

de Redactia Observator

la 18.04.2024 , 10:38

Cătălin Cîrstoiu: Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup
Cătălin Cîrstoiu: Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup - Cătălin Cîrstoiu

Alegeri locale 2024. Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat, miercuri seară, la B1 TV, dacă s-a pus problema retragerii sale din cursa electorală pentru Primăria Bucureşti şi a afirmat: "Este o alianţă care vrea să dea oraşului stabilitate (...) Eu sunt candidatul alianţei PSD-PNL (...) simt susţinerea liderilor alianţei. Nu îmi pun problema să mă retrag".

Cătălin Cîrstoiu: Eu sunt candidatul alianţei PSD-PNL .Simt susţinerea liderilor alianţei 

Întrebat dacă i s-a cerut să se retragă, Cîrstoiu a negat şi susţine că "nu a fost această discuţie". "Nu a existat. Eu am plecat de la Guvern cu decizia coaliţiei că rămând în continuare candidatul coaliţiei", a mai declarat Cîrstoiu.

Articolul continuă după reclamă

Acesta precizează că discuţiile din spaţiul public referitoate la incompatibilitatea sa sunt "nişte poveşti, nu mizerii".

Pe acelaşi subiect

Cătălin Cîrstoiu: Eu nu sunt în nicio stare de incompatibilitate

"Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup (...) Eu nu sunt în nicio stare de incompatibilitate. La modul real, nu sunt în stare de incompatibilitate", a mai afirmat candidatul susţinut de PSD şi PNL.

Când a fost întrebat despre cele patru sesizări la ANI care-l vizează, Cîrstoiu a afirmat: "Foarte bine, până la urmă democraţia asta înseamnă, un pluralism de idei. Eu nu am avut nicio relaţie contractuală, remunerată sau neremunerată, cu o clinică privată".

Premierul şi liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, întrebat dacă ia în calcul retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu de la Primăria Capitalei, că nu a avut o astfel de discuţie cu preşedintele PNL Nicolae Ciucă şi nici cu Cîrstoiu, sau vreo discuţie de a veni cu alt candidat.

Acesta a mai spus că primul pas ar fi ca medicul Cîrstoiu să organizeze o conferinţă de presă în care să răspundă acuzaţiilor care i se aduc. "Domnul Cîrstoiu nu este trimis în judecată. Nimeni nu a trimis un organ de cercetare penală, ceva în ceea ce îl priveşte pe domnul Cîrstoiu", a punctat Ciolacu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Alegeri locale 2024 » Cătălin Cîrstoiu: Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup