Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tată şi fiu, imobilizaţi şi amendaţi într-o secţie de votare din judeţul Iaşi. Scandal în ziua alegerilor locale, la Moţca

Alegerile locale 2024. Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost imobilizaţi de poliţişti şi amendaţi, după ce au făcut scandal la o secţie de votare din localitatea Boureni, comuna Moţca.

de Redactia Observator

la 09.06.2024 , 17:29

Scandal în ziua alegerilor locale, la Moţca - Hepta

"La o secţie de votare din satul Boureni, comuna Moţca s-a prezentat un bărbat de 44 ani din localitate care a provocat scandal, motiv pentru care poliţistul aflat în misiunea de protecţie a secţiei de votare a intervenit, imobilizându-l. Persoana agresivă a fost preluată ulterior de o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie 6 Rurală Paşcani, condusă la sediul postului şi sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei", transmite Biroul de presă al IPJ Iaşi.

Tată şi fiu, imobilizaţi şi amendaţi

Aceeaşi sursă menţionează că, la scurt timp, la aceeaşi secţie de votare, s-a prezentat un alt bărbat, în vârstă de 20 de ani, care, nemulţumit fiind de măsura luată faţă de primul bărbat, tatăl său, a provocat scandal.

Articolul continuă după reclamă

"Poliţistul a procedat şi la imobilizarea acestuia. Tânărul în cauză a fost preluat de o patrulă de poliţie din cadrul secţiei rurale şi condus la post. În cauză se continuă cercetările la nivelul Poliţiei Municipiului Paşcani, urmând a fi dispuse măsurile legale", precizează sursa citată.

Alegeri locale 2024, pe 9 iunie

Duminică, 9 iunie, a început votul la alegerile locale 2024. Aproape 19 milioane de români sunt așteptați azi la urne să-şi aleagă primarii şi şefii de Consilii Judeţene. Votarea la cele 18.955 de secții a început la ora 7:00 și se încheie la ora 22:00. Dacă la ora 22.00 vor mai fi oameni care nu au apucat să voteze şi care stau la coadă în apropierea secţiilor de vot, atunci programul se poate prelungi până la miezul nopţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Alegeri locale 2024 » Tată şi fiu, imobilizaţi şi amendaţi într-o secţie de votare din judeţul Iaşi. Scandal în ziua alegerilor locale, la Moţca