Antena Meniu Search
x

Zi decisivă pentru Coaliţie. PSD şi PNL decid astăzi cu cine merg mai departe la Primăria Capitalei

Zi decisivă pentru coaliția de guvernare. Liderii PSD și PNL trebuie să se hotărască cu cine merg mai departe la Primăria Capitalei. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 22.04.2024, 09:03

Vezi și

A fost un weekend plin pentru liderii PSD-PNL, care s-au aflat în teritoriu, însă astăzi este ziua deciziei în ceea ce privește candidatura la Primăria Capitalei a medicului Cătălin Cirstoiu. De dimineață, membrii PNL se vor întâlni la sediul de partid pentru a-și stabili poziția, iar mai apoi vor veni la Palatul Victoria pentru ședința de coaliție în care vor decide dacă merg sau nu mai departe cu medicul Cătălin Cîrstoiu. Inclusiv acesta ar putea să vină astăzi aici pentru a avea o discuție față în față cu cei doi lideri PSD-PNL.

Vineri, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut o declarație de presă așteptată de toată lumea, în care a spus că mandatul său este pe masă coaliției și că așteaptă o decizie din partea PSD PNL, la care se va conforma indiferent care va fi aceasta. Dacă se renunţă la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu, ei bine, coaliţia de guvernare va trebui să vină cu un alt candidat, un candidat comun așa cum au susținut Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

Surse politice ne spun în schimb că există și varianta unor candidați separați, însă Nicolae Ciucă spune că acest lucru se va întâmplă doar în cazul în care va fi o urgență, așa că vor ajunge la candidați separaţi, unul al PNL și altul pentru PSD. Medicul Cătălin Cirstoiu se află în mijlocul unui scandal, după ce a fost acuzat de incompatibilitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Alegeri locale 2024 » Zi decisivă pentru Coaliţie. PSD şi PNL decid astăzi cu cine merg mai departe la Primăria Capitalei