Antena Meniu Search
x

Video Alegeri parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban a votat la Dobroiești: "Astăzi este o zi decisivă pentru evoluția ulterioară a României"

Ludovic Orban a votat, duminică dimineață, la o secție de votare din Dobroiești, județul Ilfov. Premierul a declarat că a votat pentru dezvoltarea României, pentru o Românie dinamică şi modernă, care să fie respectată la nivel internaţional.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.12.2020, 16:52

Premierul Ludovic Orban a votat la Dobroiești: îi invit pe toți românii să își exercite drepturile - Observator
  • Ludovic Orban a votat la la Şcoala generală nr. 1 din Dobroeşti.
  • Premierul spune că a votat pentru dezvoltarea României.

"Astăzi, este o zi decisivă pentru evoluția ulterioară a României. Îi inivit pe toți românii să își exercite drepturile", a transmis Orban, după ce a votat la alegerile parlamentare 2020.

Premierul i-a invitat pe români să voteze și i-a asigurat că autoritățile au luat toate măsurile de protecție sanitară, neexistând riscul de contaminare cu noul coronavirus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Am votat pentru reforme substanțiale, pentru o orientare euro-atlantică clară a României. Îi asigur pe români că măsurile sanitare sunt respectate și nu există risc epidemiologic dacă măsurile sunt respectate”, a adăugat premierul.

”Nu se întâmplă în fiecare zi, puneți-vă pecetea pe soarta României pentru următorii 4 ani de zile”, a mai spus Ludovic Orban.

În această dimineaţă, secţiile de votare s-au deschis în toată ţara, peste 18 milioane de români fiind aşteptaţi să voteze în cadrul alegerilor parlamentare 2020.

Alegătorii își pot exprima dreptul la vot până la ora 21:00.

Primele rezultate, la Observator

Primele rezultate la alegerile parlamentare vor fi publicate pe 6 decembrie 2020, ora 21:00.

Observatornews.ro vă aduce rezultatele alegerilor parlamentare, primele rezultate parțiale și rezultatele finale de la Alegerile parlamentare din 2020, precum și cele mai importante știri din ziua votului: declarațiile făcute de principalii candidați din București și marile orașe, după vot, dar și după aflarea rezultatelor, și date în timp real despre prezența la vot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Alegeri parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban a votat la Dobroiești: "Astăzi este o zi decisivă pentru evoluția ulterioară a României"