Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Alegeri parlamentare 2020. Traian Băsescu a votat pentru dreapta la parlamentare: "Stânga vrea să ducă banii în consum"

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a votat duminică, la ora 11.00, pentru alegerile parlamentare, la Liceul Jean Monnet din Bucureşti.

de Veronica Micu

la 06.12.2020 , 16:48

Traian Băsescu a făcut declaraţii după ce a votat la alegerile parlamentare - Observator
  • Traian Băsescu a votat pentru dezvoltare, nu pentru un sistem bazat pe consum.
  • Urmărește pe Observatornews.ro toate informațiile importante despre alegerile parlamentare din 2020.

Traian Băsescu a făcut declaraţii după ce a votat la alegerile parlamentare.

Fostul președinte a spus, la ieșirea de la urne, că a votat pentru dreapta întrucât susține dezvoltarea țării și nu un sistem economic bazat pe consum, promovat de stânga.

”Am dat un vot pentru dreapta (...). Sunt, probabil, alegerile în care opțiunile sunt cel mai clar definite. Stânga vrea să ducă banii în consum, dreapta - în dezvoltare.

Articolul continuă după reclamă

Opțiunea mea este pentru dezvoltarea țării, nu pentru consum. Din acest motiv am votat pentru dreapta”, a spus fostul președinte al țării.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a votat la alegerile parlamentare: "E clar, dragi români, azi, fiecare vot contează, vă rog, mergeți la vot!"

În această dimineaţă, secţiile de votare s-au deschis în toată ţara, peste 18 milioane de români fiind aşteptaţi să voteze în cadrul alegerilor parlamentare 2020.

Alegătorii își pot exprima dreptul la vot până la ora 21:00.

Prezenţa la vot, mai mică decât în 2016. Până la 11.00 au votat 7,68% din alegători

Prezența la vot de la deschiderea urnelor la alegerile parlamentare 2020 și până la ora 11.00 este de 7,68%. Informațiile în timp real privind prezența la vot la alegerile parlamentare 2020 le puteți urmări pe tot parcursul zilei la observatornews.ro.

Primele rezultate, la Observator

Primele rezultate la alegerile parlamentare vor fi publicate pe 6 decembrie 2020, ora 21:00.

Observatornews.ro vă aduce rezultatele alegerilor parlamentare, primele rezultate parțiale și rezultatele finale de la Alegerile parlamentare din 2020, precum și cele mai importante știri din ziua votului: declarațiile făcute de principalii candidați din București și marile orașe, după vot, dar și după aflarea rezultatelor, și date în timp real despre prezența la vot.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Alegeri parlamentare 2020. Traian Băsescu a votat pentru dreapta la parlamentare: "Stânga vrea să ducă banii în consum"