Antena Meniu Search
x

Alegeri parlamentare 2020. Un bătrân a murit cu ştampila în mână, într-o cabină de vot din Bucureşti

Al doilea deces, în timpul alegerilor parlamentare 2020. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 77 de ani care a murit, duminică, într-o secție de votare din București.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.12.2020, 16:46

Un bătrân a murit cu ştampila în mână, într-o cabină de vot din Bucureşti
Un bătrân a murit cu ştampila în mână, într-o cabină de vot din Bucureşti - Facebook
  • Un bărbat de 77 de ani a murit într-o secţie din Bucureşti.
  • Urmărește pe Observatornews.ro toate informațiile importante despre alegerile parlamentare din 2020.

Tragedia a avut loc la Școala Gimnazială nr.47, anunţul privind decesul fiind făcut de reprezentantul sectiei de votare, Mihaela Elena Ivan.

"Când crezi că totul o să fie liniște și pace se întâmplă inevitabilul: o persoană în vârstă, 77 de ani s-a prăbușit în cabina de vot, cu ștampila în mână.

Cu câteva minute înainte am vorbit cu dânsul deoarece a intrat la noi în secție. Operatorul i-a verificat cartea de identitate și l-a redirecționat alături.

5 minute mai târziu s-a pornit larma. Înainte să intre în cabină glumea cu vecinul.

2 ambulanțe și 30 de minute mai târziu, încercări de resurcitare nereușite și un răspuns final trist", a scris Mihaela Elena Ivan pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bătrân de 81 de ani a murit în curtea unei secţii de votare din Argeş

Reamintim că în această dimineaţă, un alt bărbat a încetat din viaţă în Argeş, la o secţie de votare din comuna Teiu.

Nenorocirea a avut loc la Secția de votare 486 din comuna Teiu.

Omul a a mers să voteze, însă i s-a făcut rău în curtea secţiei de votare. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii sosiţi la faţa locului nu l-au mai putut salva.

În această dimineaţă, secţiile de votare s-au deschis în toată ţara, peste 18 milioane de români fiind aşteptaţi să voteze în cadrul alegerilor parlamentare 2020.

Alegătorii își pot exprima dreptul la vot până la ora 21:00.

Primele rezultate, la Observator

Primele rezultate la alegerile parlamentare vor fi publicate pe 6 decembrie 2020, ora 21:00.

Observatornews.ro vă aduce rezultatele alegerilor parlamentare, primele rezultate parțiale și rezultatele finale de la Alegerile parlamentare din 2020, precum și cele mai importante știri din ziua votului: declarațiile făcute de principalii candidați din București și marile orașe, după vot, dar și după aflarea rezultatelor, și date în timp real despre prezența la vot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Alegeri parlamentare 2020 » Alegeri parlamentare 2020. Un bătrân a murit cu ştampila în mână, într-o cabină de vot din Bucureşti