Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Om bun" cu "inteligenţă peste medie": În timp ce PSD îi face portretul lui Ciolacu, PNL plănuieşte o revenire a "Dreptei" la putere din decembrie

Marcel Ciolacu are o inteligență peste medie şi trebuie să candideze la prezidenţiale. Asta spun liderii PSD înainte de congresul partidului. Între timp, PNL a început azi negocierile cu partidele de Dreapta. Liberalii şi-ar dori să facă front comun împotriva PSD şi să îl susţină pe Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale. 

de Redactia Observator

la 05.08.2024 , 22:23

Cu patru luni înainte de alegerile prezidenţiale, liderii PSD fac apel la tradiţia partidului şi îi cer lui Marcel Ciolacu să candideze pentru funcţia supremă în Stat.

"Are o inteligenta peste medie. Marcel Ciolacu este structurat ca un om bun. Si Marcel Ciolacu va fi un presedinte care va uni toti romanii", spune Paul Stănescu, secretar general PSD.

Liberalii au ironizat jocurile de putere de la varful PSD. "E liniştitor să ştii că în PSD există tradiţii. Chiar dacă sunt tradiţii ale eşecului" - a scris deputatul Florin Roman.

Vezi și

Liderii PNL îşi fac planuri pentru o alianţă de Dreapta, după trei ani de mariaj politic cu PSD

Pe acelaşi subiect

"Sigur nu ne-a cazut bine, in momentul in care suntem in coalitie si spui deja ca vrei să ai guvernare de dreapta, care a fost o nenorocire în ţara asta", mai spune Paul Stănescu, secretar general PSD.

"Atat timp cat PNL e dispus la dialog sa agream un proiect comun pe Dreapta - intentia este sa avem o guvernare de Dreapta", spune Nicolae Ciucă, preşedinte PNL.

Surse politice spun că Nicolae Ciucă va negocia în această săptămână cu Ludovic Orban, Eugen Tomac şi Elena Lasconi.

"El nu cred ca isi doreste cu adevarat. Eu cred ca este doar o mimare - hai sa vorbim cu fortele de Dreapta. În momentul asta, acum, pe domnul Ciuca nu il legitimeaza absolut nimic sa faca negocieri cu fortele de Dreapta pt ca este foarte lipit de PSD", spune Elena Lasconi, preşedinte USR.

Liberalii şi-ar dori ca toate partidele de Dreapta să îl susţină pe Nicolae Ciucă în cursa pentru Palatul Cotroceni. În acelaşi timp, PNL îşi face planuri pentru un Guvern de Dreapta după alegerile din decembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » "Om bun" cu "inteligenţă peste medie": În timp ce PSD îi face portretul lui Ciolacu, PNL plănuieşte o revenire a "Dreptei" la putere din decembrie