Antena Meniu Search
x

Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei

Meciul Al Hilal – Al Ain, din returul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei va fi, de la ora 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Se anunţă show total în confruntarea care decide prima finalistă.

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 16:52

Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei

Starurile de la Al Hilal trebuie să iasă la atac în meciul decisiv. În tur au cedat cu 2-4 şi au încheiat o serie incredibilă de invincibilitate. 34 de victorii la rând aveau jucătorii antrenaţi de Jorge Jesus până să fie răpuşi de Al Ain.

Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Echipele probabile

  • Al Hilal: Al Owais – Abdulhamid, Koulibaly, Al-Bulayhi, Al Shahrani – Neves, Milinkovic-Savic – Michael, Malcom, Al-Dawsari – Al Hamdan
  • Al Ain: Eisa – Al Ahbabi, Hashemi, Autonne, Erik – Al Baloushi, Nader, Park, Palacios – Kaku, Rahimi

Marocanul Soufiane Rahimi a reuşit un hat-trick în tur pentru Al Ain şi şi-a ajutat echipa să fie mare favorită la calificarea în finală. Jucătorii antrenaţi de Hernan Crespo au „duel de foc” cu Koulibaly, Ruben Neves i Milinkovic-Savic.

Pe acelaşi subiect

"Ştim că va fi o presiune a fanilor lui Al Hilal. Trăim cu această pasiune şi sunte nerăbdători pentru această experienţă, la nivelul cel mai înalt. Am făcut o primă manşă grozavă, dar încă nu s-a terminat. Întâlnim o echipă care are multe staruri, o echipă construită pentru a câştiga Liga Campionilor. Noi ştim ce ne aşteaptă", a declarat Hernan Crespo la conferinţa de presă. În cealaltă semifinală, Ulsan a câştigat cu 1-0 meciul de acasă cu Yokohama Marinos.

Programul din returul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei:

  • Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO înAntenaPLAY
  • Yokohama Marinos – Ulsan Hyundai FC, miercuri, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » AntenaPLAY » Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei