Antena Meniu Search
x

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei. Calificările şi cursa, în direct în AntenaPLAY

Antrenamentele, calificările şi cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei pot fi urmărite în AntenaPLAY (5-7 aprilie), pe canalul dedicat. 

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 15:15

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei
Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei - Profimedia

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, care se va desfăşura între 5 şi 7 aprilie. Cele 3 sesiuni de antrenamente vor fi exclusiv în AntenaPLAY, în timp ce calificările şi marea cursă vor putea fi urmărite, de asemenea, pe AntenaPLAY.

Se anunţă spectacol total în Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei. După abandonul lui Max Verstappen din Australia, lupta pentru supremaţie s-a încins. Pilotul celor de la Ferrari, Charles Leclerc, s-a apropiat la doar 4 puncte de campionul mondial en-titre.

Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei va debuta vineri, cu primele două sesiuni de antrenamente, care vor fi exclusiv LIVE STREAM în AntenaPLAY. Prima sesiune va începe la 05:50, în timp ce a doua sesiune de antrenamente va începe la ora 09:00.

Ziua de sâmbătă, 6 aprilie, va debuta cu a treia sesiune de antrenamente, care va începe la ora 05:00. De la ora 08:45 vor fi calificările, în direct pe LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Marea cursă va fi duminică, 7 aprilie, de la ora 07:45, în direct în AntenaPLAY. Anul trecut, Max Verstappen s-a impus pe circuitul de la Suzuka.

Marele Premiu al Japoniei va fi duminică, 7 aprilie, de la ora 07:45, în direct pe Antena 3 CNN. Atât antrenamentele, cât și calificările şi cursa, pot fi urmărite și în AntenaPLAY, atât pe canalul de sport AS, cât și pe cel dedicat.

Scenariu şoc despre interesul lui Mercedes pentru Max Verstappen! Planul pus la cale de Toto Wolff

Jacques Villeneuve, campionul mondial din 1997, a anunţat un scenariu şoc despre interesul lui Mercedes pentru Max Verstappen. Debutul sezonului din „Marele Circ” nu a fost lipsit de controverse, iar cei de la Red Bull s-au aflat în centrul atenţiei, în urma scandalului în care a fost implicat Christian Horner. Mai mult, viitorul lui Max Verstappen la Red Bull a fost pus sub semnul întrebării, chiar dacă mai are contract cu echipa până în 2028.

Jacques Villeneuve, campionul mondial din „Marele Circ” din anul 1997, nu crede în interesul celor de la Mercedes pentru Max Verstappen. După declaraţiile controversate ale lui Jos Verstappen despre Christian Horner, dar şi după zvonurile că Max Verstappen va pleca, în cazul în care nu va continua şi Helmut Marko la echipă, Toto Wolff a profitat de ocazie şi nu s-a ferit să îşi manifeste interesul pentru triplul campion mondial, mai ales că Mercedes va rămâne fără Lewis Hamilton la finalul acestui sezon.

Nu îmi pot imagina că Toto Wolff chiar îl vrea pe Max. Toto ar lua în considerare varianta Max doar ca să îi enerveze pe cei de la Red Bull. Nu îl văd pe Verstappen la Mercedes, deoarece au pierdut titlul în faţa lui Red Bull şi Max. Nu ar face asta pentru că şi l-ar dori cu adevărat pe Max. Ar avea de-a face mai mult cu Red Bull. Sunt multe poliţe de plătit în acest moment. E o nebunie”, a declarat Jacques Villeneuve, potrivit racingnews365.com.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » AntenaPLAY » Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei. Calificările şi cursa, în direct în AntenaPLAY